VIDEO Proovi järele: käežest, mis tõestab, et sa oled vana

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Kui sa tahad end vanana tunda, siis palu lapsel näidata käega žesti, nagu ta räägiks telefoniga. Just seda katsetas omal nahal isa ja tiktokker, kes postitas naljaka video ka sotsiaalm eediasse.

Telefonide välimus ja kuju on lühikese ajaga väga palju muutunud, nii et oli vaid aja küsimus, millal muutub universaalne žest, mis tähistab telefonikõnet.

Traditsiooniline viis selleks on hoida üleval väikest sõrme ja pöialt, kolm keskmist sõrme aga on pihku surutud – käsi tuleb aga tõsta kõrva äärde. Noorem generatsioon aga tunneb hoopis teistsugust sümbolit.

Daniel Alvarado sai elu šoki osaliseks, kui ta palus oma perekonnaliikmetel näidata, mis tähistab telefonikõnet. «Nii tead sa, et sa hakkad vanaks jääma,» ütleb Alvarado videos, viidates 70ndatel, 80ndatel ja 90ndatel sündinud inimestele. Peagi näitab ta, kui erinevalt žestikuleerivad telefonikõnet tema naine ja kaks last.

@guesswho_718

Even the hand gesture game has changed @kamilo.ny @guesswhos_wifey @itz_daniella12 ##LaughPause ##dadsoftiktok ##momsoftiktok ##over30 ##kids ##fyp

♬ original sound - guesswho_718

Kommentaarides on ka inimesi, kes Alvaradoga ei nõustu, kinnitades, et kasutavad teada-tuntud žesti oma noorusest hoolimata.

Proovi järele – kuidas sinu lapsed telefonikõnet käega näitavad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles