SOOVID SAADA SUPERMODELLIKS? ⟩ ERKI Moeshow 2020 otsib modelle!

Naine
Copy
Kaunis neiu. Pilt on illustratiivne.
Kaunis neiu. Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels

Haara kinni võimalusest osaleda 29. augustil Eesti legendaarseimal moesündmusel, mis on modellimaailma suureks hüppelauaks! ERKI Moeshow modellide casting toimub teisipäeval, 21. juulil, kell 12:00 - 15:00 Solaris keskuse aatriumis.

Haara kinni võimalusest ERKi Moeshow suurel laval särada ning end proovile panna! Kutse on sulle, kes sa oled julge, põneva välimusega, vähemalt 15-aastane noor ja ei kuulu veel agentuuri.

Osalejatel palume selga panna neutraalset tooni ilma mustri ja logota T-särk või maika (must, valge, hall), jalga kitsad püksid ja tennised. Naistel palume kaasa võtta kontsakingad ning soovitame eelnevalt nendega kõndimist harjutada. Juuksed olgu lahti ning puhtad, kuid kaasa võtta patsikumm. Jumestus ning küünte värv võiks jääda tagasihoidlikuks.

Casting’ul sind registreeritakse, pildistatakse, mõõdetakse ning saad võimaluse laval näidata oma kõndimise oskust. Kohal on ka disainerid ise, otsides sobivaid modelle nende loomingu kandmiseks ERKI Moeshow laval.

Üritust juhib EKA Avatud Akadeemia vilistlane, enda loodud rõivabrändi Mumm Mõmm disainer, tuntud raadiohääl ja DJ Rauno Märks. Kohapeal on nippe jagamas ja sügisesele Pariisi moenädalale talente otsimas modelliagentuuri Living Models juht, Eesti suurima fotostuudio XL-Studios asutaja, inspiratsiooniraamatu «Daughters» autor ning fotograaf Evelyn Mikomägi.

Neil, kes casting’ule kohapeale kuidagi tulla ei saa, palume end registreerida. Saada meilile erki.moeshow@artun.ee oma kontaktandmed (nimi, telefon, linn), parameetrid (vanus, pikkus, riide suurus, jala nr) ja 4-6 töötlemata värskelt (mobiiliga) tehtud pilti (portree, täispikkuses eestvaade ja külgvaade). 

Vaata ka videot 2019. aasta show’st SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles