PARANOILINE VÕI MÕISTLIK? Ligi pooled brittidest hakkavad hotellituppa sisse astudes just sellega tegelema

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Populaarne saade «Inside Edition» paljastas hiljuti, et New Yorki hotellitube ei koristata külaliste vahetudes, seda hoolimata maailmas möllavast pandeemiast ja suurenenud hügieeninõuetest.

End of Tenancy koristusfirma otsustas selle peale uurida, kuidas on olukord Suurbritannias ning mida teevad britid, kui hotellituppa jõuavad. Selgub, et nad hakkavad koristama.

Uuringule vastas ligi 2000 britti ning neist 42 protsenti tunnistas, et hakkab hotellituba koristama kohe sinna sisse astudes.

Ja need, kes koristama ei hakkagi, kontrollivad ikkagi üle, kui puhas tuba on. Kõige rohkem kontrollitakse voodilinu (87 protsenti vastanutest), sellele järgneb tasside (72 protsenti), pultide (65 protsenti), telefonide (57 protsenti) ja lülitite (49 protsenti) inspektsioon.

Uuringust selgus ka, et 46 protsenti brittidest kulutab toa koristamisele pool tundi, 21 protsenti vähemalt tunni ja 13 protsenti rohkem kui tund aega. Neist, kes tube koristavad, kasutavad suisa ligi kolmandik (29 protsenti) ka spetsiaalseid puhastusvahendeid.

«Puhtus on alati olnud hea teeninduse alustala,» ütleb End of Tenancy Cleaningu tegevdirektor Ivan Ivanov. «Kui sa lähed puhkusele, saab hotellitoast sinu kodu. COVID-ijärgne reaalsus pole erinev. Nüüd kontrollivad kliendid veelgi hoolikamalt, kui puhas on hotell. Kui hotell ei suuda häid hügieenitingimusi tagada, siis saab nende ära kannatada. Sellest on raske tagasi tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles