Meigikunstnik Paul Holmberg on kaua töötanud Londonis, kuid nüüd tagasi Eestis ja jagab oma kõige südamelähedasemaid meiginippe. Kõik siinsed nõuanded on korduvalt elus läbi testitud ning need on asjad, mida peab teadma iga inimene, kes on meikimisest huvitatud.

Jälgi ka Paul Holmbergi Instagrami, et saada igapäevast meigiinspiratsiooni!

MEIGIPÕHI

  1. Ole kindel, et sinu praimer ühtiks jumestuskreemiga. Kui praimer on vee või õli baasil, siis peaks sinu jumestuskreem olema samal põhjal. Vastasel juhul «libiseb» tulemus kiirelt maha ning kulutatud aeg läheb tühja.
  2. Kui soovid «kanavarbaid» vähendada, pane väike kogus praimerit ka sellele piirkonnale.
  3. Õige tulemus õige pealekandmistehnikaga. Kui soovid läbikumavat tulemust, kasuta sõrmi, katvama tulemuse saavutamiseks kasuta pintslit ning kui oled full coverage'i tüüpi, siis kasuta niisket Beauty Blenderit. 
  4. Kui soovid vältida väikeste karvakeste esilekerkimist, kanna jumestuskreemi suunaga alla ning kasuta setting spray'd. 
  5. Leia omale õige concealer ehk peitepulk või -kreem. Liiga hele toon võib teha karuteene ning tuua silmaalused hoopis esile. Kata vaid kohad, mis vajavad katmist. 
  6. Kui oled hädas tumedate silmaaluste või ebaühtlase tooniga, siis sega toodet väikeses koguses oma peitekreemi sisse – nii ei jää see silmade alla liiga paksult. Pea meeles, et virsikukarva toon katab sinakat, roheline punakat ja lavendlitoon katab kollakat alatooni. 
  7. Kui leiad end kusagile hiljaks jäämas, kuid soovid näole siiski kiiret ergutust,  päästab sind õhuke kiht toonitud niisutajat. Lisaks kanna sõrmeotsaga pisut peitekreemi silma alla, nina ümbrusesse ja suunurkadesse. Värvi ripsmed, kata huuled kerge vaseliinikihiga ja oled valmis vähem kui viie minutiga.
  8. Puudri puhul on sul kaks võimalust: tolm- või kivipuuder. Kasuta tolmpuudrit, et meiki kinnitada ning kivipuudrit kanna kaasas, et vajadusel teha kiire meigivärskendus. Tolmpuuder vali oma nahatüübi järgi ning seda kasuta minimaalselt – nii ei teki «koogist» efekti ja esile ei tule ka jooned, mida soovid tegelikult peita. Õige kogus pigem aitab nahale justkui filtri peale panna.
  9. Kasuta puudriga nn udustamise efekti loomiseks õrna, suuremapoolset pintslit.
  10. Kui puuder viimistlemiseks kohe üldse ei meeldi, kasuta selle asemel hoopis salvrätti ja masseeri kergelt pintsliga, et liigne toode nahalt kätte saada.
  11. Proovi kreemjat põsepuna jumestuskreemi alla. Nii tekib naturaalne värske nahaefekt, mis annab kogu üldilmele naturaalse tulemuse.
  12. Kui sul on suuremapoolsed poorid, aknearmid või muud ebatasasused, siis väldi läikekumaga põsepunasid. Need teevad sulle pigem karuteene, tuues iluvead esile.
  13. Päikesepuudrit peale kandes kasuta tugevamat kalde-pintslit (angled blush brush) ning hajuta toodet mööda põsesarna alla liikudes viimistluseks kergelt ülespidi. Nii saad kenad tõstetud põsesarnad.
Kommentaarid
Copy