RAHELI BEEBIBLOGI Paljud noored isad on sekund pärast orgasmi monitor ühes ja püksilukk teises käes, aia poole tormanud?

, kolumnist
Copy
Foto: Shutterstock

Kui ma paar nädalat pärast sünnitamist arstilt küsisin, et millal lapsevanemad siis suurte inimeste asja jälle teha võivad, teatas tohter kurvalt, et läheb peaaegu kaks kuud. Mees peab seni hakkama saama, käigu pikalt duši all, manitses ta. Ütlemata jäi aga see, mis pärast kahte kuud saab, kui füüsiliselt võiks ju juba seksida, aga last pole lihtsalt kuskile panna.  

Olin algusest peale kindel, et meie voodis ei hakka beebi magama, sest see on lihtsalt ohtlik. Ma olen öiste ärkamistega kogu aeg nii väsinud, et mul pole mingit probleemi läbi une Titanicu-suurusele jäämäele otsa keerata. Viiekilosest pambust siis rääkimata.  

See lapse oma voodi aga, kus ta meil magab, on kohe minu aseme kõrval. Taskuvoodiks nimetatakse neid väikseid nurkasid, kus beebi saab oma ruumi, aga on kohe ema juures. Ja, tõesti, ta on kohe meie juures. Mis tekitabki küsimuse, kas ja kus peaksid inimesed seksima, kui neil laps on. Selline väike laps, keda veel vanaema juurde maale, linnalaagrisse ega isegi lasteaeda ei saada.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles