Sel nädalavahetusel selgub Missis Europe Estonia 2020 võitja

Naine
Copy
Mrs Europe Estonia 2019 Ljudmilla Karpikova
Mrs Europe Estonia 2019 Ljudmilla Karpikova Foto: Angel Models Agency

Pühapäeval, 9.augustil algusega kell 16.00 leiab aset klubis Prive iluduskonkurss Missis Europe Estonia 2020. Finaalis võtavad mõõtu 8 kaunitari vanuses 27-45 eluaastat. Konkursi korraldab Angel Models Agency.

Juba sel pühapäeval teeb mainekas žürii oma valiku ning selgub, kes finalistidest saab ihaldatud tiitli ja krooni. Igaüks saab valida oma lemmiku. Angel Models Agency Facebooki ametlikul lehel toimib rahvalemmiku valimine. Osaleja, kes saab kõige rohkem hääli pälvib tiitli Mrs Europe Estonia 2020 People's Choice. 

Mrs Europe Estonia 2019 Ljudmilla Karpikova
Mrs Europe Estonia 2019 Ljudmilla Karpikova Foto: Angel Models Agency

Missis Europe 2019 Ljudmilla Karpikova sõnul ootab külalisi ja osalejaid haarav konkursiprogramm. «Sel konkursil on kõik kohustuslikud voorud, sealhulgas ka talendivoor ja rahvariiete voor, defilee Deniss Mistjurini eksklusiivsetes kleitides, õhtukleitide voor, kus osalejad panevad selga imeilusaid peokleite Milano Fashion OÜ-lt. Vaheaegadel esineb lauljad Vadim Viks. Kindlasti tulge vaatama ja kaasa elama,» kutsus Karpikova. 

Võitja ja finalistid saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelistel iluduskonkurssidel.

Iluduskonkurss Missis Europe Estonia 2020 leiab aset klubis Prive 9.augustil. Uksed avatakse kell 16.00. Pileti hind on 5 eurot ja üritusele koos perega (2 täiskasvanut ja 3 kuni 16a last) minnes saad soetada 15 eurose perepileti. Õhtut juhivad Edgar Gergel ja Angelina Missuro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles