PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 5. august: Veevalaja läheduses võib pesitseda lipitseja, Lõvi januneb romantika järele

Naine
Copy
Foto: Pexels

Mida lubatakse kesknädalaks sinu päikesemärgi esindajale?

JÄÄR

Inimesed, kelles oled kahelnud, teevad nüüd midagi niisugust, mis annab selgema pildi nende tõelisest olemusest.

SÕNN

Rahaasjad nõuavad hoolt ja püsivust. On oht, et kipud emotsioonide ajel suuri väljaminekuid tegema või asjatult koonerdama.

KAKSIKUD

Kõik läheb kenasti, kui suudad emotsioone kontrollida. Mis tahes sinu hinges ka toimub, ürita enne kümneni lugeda, kui näitad tundeid välja.

VÄHK

Praegu toimuv on varasemate tegude tagajärg. See näitab, kuidas tegutseda: kui olukord on ebameeldiv, pead muutma iseennast.

LÕVI

Tahad, et kallim kinnitaks aina, kui väga ta sind armastab. Isegi juhul, kui suhe toimib hästi, tundub sulle, et romantikat on liiga vähe.

NEITSI

Eelistad lõbutsemist tööle. Paned oma välimusele suurt rõhku, võid iluteenustele või riiete ostmisele palju raha kulutada.

KAALUD

Sinu kõrvu jõuab huvitavat infot, mis paneb sind nii mõnelegi asjale või inimesele teise pilguga vaatama.

SKORPION

Oled nüüd küllaltki tundlik ja tujukas. Sul on raske taluda, et pead oma kõige kallimast inimesest eemal olema.

AMBUR

Sinu valduses on küllalt väärtuslikku infot, mida õigetele inimestele rääkides ja valede eest varjates suudad nii mõndagi muuta.

KALJUKITS

Märkad pigem negatiivset. Võid tunda, et vanaviisi jätkata pole võimalik, sisetunne ütleb, et midagi tuleb põhjalikult muuta.

VEEVALAJA

Sinu läheduses võib olla inimesi, kes käituvad kenasti vaid seetõttu, et tahavad sinult midagi saada. Ära luba ennast ümber sõrme keerata!

KALAD

Julged ette võtta ka asju, millega hakkama saamises sa varem kindel polnud. Kui küsid abi õigetelt inimestelt, avarduvad võimalused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles