PÄEVAHOROSKOOP 6. august: Kalad rügavad tulemusrikkalt tööd, Ambureid kimbutab egoism

Naine
Copy
Foto: Pexels

Heida pilk oma tänasele horoskoobile!

JÄÄR

Sul õnnestub oma mõtteid täpselt sõnadesse panna ja osavalt argumenteerides oma tahtmist saada. Võib olla lahkarvamusi kaaslastega.

SÕNN

Edu tuleb suurema pingutuseta. Satud justkui kogemata kombel õigel ajal õigesse kohta ja trehvad inimesi, kes osutuvad sulle kasulikuks.

KAKSIKUD

Hea läbisaamine kaaslastega on pingutust väärt. Leia õige viis, kuidas teistega suhelda, ole viisakas, tähelepanelik ja vastutulelik.

VÄHK

Tegevusväli laieneb, ootamatult võib tekkida soodsaid võimalusi, millest kinni haarates saad parandada oma rahalist seisu.

LÕVI

Sul tuleb lahkelt naeratada ja abivalmis olla. Meeldivalt suheldes saad jutuotsale mõjuka tegelasega, kelle toel on lihtsam eesmärkideni jõuda.

NEITSI

Esmalt tuleks lõpetada pooleli olevad tööd ja likvideerida vanad võlad. Kui kohustused täidetud, võid hakata mõtlema uutele väljakutsetele.

KAALUD

Sinu väärtushinnangud on elu jooksul välja kujunenud ja kinnistunud. Sul on keeruline aru saada inimestest, kes väärtustavad elus midagi muud kui sina.

SKORPION

Tunned end reipalt ja mõnusalt. Leiad aega ja võimalusi tegelemaks asjadega, mis pakuvad sulle huvi ja teevad rõõmu.

AMBUR

Mõte liigub kiirelt. Lähtud seejuures esmajärjekorras oma isiklikest soovidest ja kipud teiste vajadusi tagaplaanile jätma.

KALJUKITS

Oled avatud uutele ideedele ja valmis proovima asju, mida sa pole varem teinud. Praegu toimuv võib muuta väärtushinnanguid.

VEEVALAJA

Energiat ei ole piiramatult, on vaja seda õigesti kasutada. Võta ette tähtsad asjad ja keskendu. Enese killustamine mõjub kurnavalt.

KALAD

Tõsisele tööle pühendumise päev. Jõudu on palju, kohusetunne ja enesedistsipliin tugev, suudad paljugi ära teha ja tulemustest rõõmu tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles