PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 10. august: Kaksikud ning Kalad hoidugu rahalistest riskidest, Sõnnid maadlevad hulljulgusega

Naine
Copy
Foto: Pexels

Kaunist uue nädala algust!

JÄÄR

Lähed uuele nädalale vastu lennuka optimismiga. Tempo kiireneb, varem justkui seiskunud tegemised saavad taas hoo sisse.

SÕNN

Merkuuri ja Uraani kvadraadi mõjul oled eriti kannatamatu, ehk lausa hulljulge. Igasugused piirangud ajavad sind närvi.

KAKSIKUD

Rahaasjus tahad ette võtta liigagi riskantseid käike. Sulle võib tunduda, et muidu jääd lihtsalt heast võimalusest ilma.

VÄHK

Suhtlus teiste inimestega on raskendatud. Sul on väga raske alluda käskudele-keeldudele, tahad asju korraldada oma äranägemise järgi.

LÕVI

Oled seikluslusti täis, tahad oma julguse ja osavuse proovile panna. Ära seejuures unusta ohutusnõuete järgimist!

NEITSI

Kohtumiste või koosolekute korraldamiseks ei pruugi aeg sobida. Kergesti kisub sõnasõjaks, kokkuleppeid on raske saavutada.

KAALUD

Sind võib ärritada nii kallima käitumine kui ka see, mida teised sinult nõuavad. Tahaksid ukse kinni lüüa ja minema jalutada.

SKORPION

Rutiini ei talu sa sugugi, tahaksid asju uutmoodi teha. Oled kärsitu, kiirustad kaaslasi takka, tahad kõike nüüd ja kohe!

AMBUR

Vajad vabadust, võimalust tiibu sirutada. See, mida teised asjast arvavad, ei huvita sind ilmselt üldse. Võta aega enda jaoks.

KALJUKITS

Kui planeerid romantilist õhtut kallimaga, siis küsi ka tema arvamust. Sinu korraldatud üllatusega ei pruugi ta rahule jääda.

VEEVALAJA

Tahad ohjad enda kätte haarata, kipud kõike ümber korraldama. Eriti ettevaatlik pead olema, kui kasutad ohtlikke tööriistu.

KALAD

Tekkida võib võimalusi, mis esmapilgul näivad ahvatlevana. Neist kinni haaramine võib olla rahaliselt üsna riskantne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles