PÄEVAHOROSKOOP 12. august: Lõvi seadku esikohale armuelu, Vähk peab raha saamiseks riski võtma

Naine
Copy
Foto: Elina Sazonova from Pexels

Jõudu sulle tänaseks - peatselt on nädala selgroog murtud!

JÄÄR

Tahad iga hinna eest olla konkurentidest parem ja pingutad tohutult. Ära muutu hulljulgeks, nii võid end ohtlikku olukorda seada.

SÕNN

Saad näha, et inimesed, keda vajad, vajavad ka sind. Võimalik, et oled neile nüüd tähtsam kui varem.

KAKSIKUD

Enese avamine valele isikule toob pettumust ja valu. Juhul, kui sa pole kaaslases 100 protsenti kindel, tasub esialgu pigem vaikida.

VÄHK

Sul on võimalik teha muudatus, mis on ehk küll mingil määral riskantne, ent parandab oluliselt rahalist seisu.

LÕVI

Ehkki leiad alati põnevaid teemasid ja toredaid inimesi, tuleb nüüd tõdeda, et armuasjad on ikka esmatähtsad. Õnne nimel tasub pingutada!

NEITSI

Küllap on sinus ärganud soov ennast arendada. Tahad ehk õppida päris uut ala? Sel juhul tasuks nüüd selleks võimalusi otsida.

KAALUD

Tööl pead endast palju andma, ehk rohkemgi, kui vastu saad. Kipud liiga palju muretsema, kui kõik ei edene sulle soodsas suunas.

SKORPION

Sul tuleb enda maksma panekuks jõudu rakendada, aga ole mureta – seda on sul tunduvalt rohkem kui konkurentidel.

AMBUR

Oled pidevas tegevuses, sinu kaela sajab eriilmelisi tööülesandeid. Kindlasti ei hakka sul igav, ka ei jää aega muretsemiseks.

KALJUKITS

Õnn ei kuku sulle küll niisama lihtsalt sülle, aga kui tublilt ja sihikindlalt tööd teed ja vaeva näed, jõuad viimaks sihile.

VEEVALAJA

Praegu on sul mänguruumi ja valikuvabadust, kui selle kasutamata jätad, tuleb tulevikus piirduda märksa ahtama tegevusväljaga.

KALAD

Rahaasjad võivad peavalu valmistada. Ehk tunduvad kaaslaste või äripartnerite käigud sulle kummalised, ent vaevalt sa täna asjast selget sotti saad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles