KUUUURIJA ⟩ Laste piinamise eest vangi mõistetud Malle Kobin: kõik need lapsed valetasid! (9)

Naine
Copy
Malle Kobin ütleb, et ükski väide, milles teda süüdistatakse, ei vasta tõele.
Malle Kobin ütleb, et ükski väide, milles teda süüdistatakse, ei vasta tõele. Foto: Kuvatõmmis Kuuuurijast

2013. aasta emadepäeval ulatati Malle Kobinale üle aasta ema tiitel. Selleks hetkeks oli Malle viie lapse ema, kolme lapse vanaema ja tema peres oli ühtekokku elanud 12 kasulast. Ta ei osanud ettegi kujutada, et aastaid hiljem süüdistatakse teda ebainimlikus piinamises ja laste väärkohtlemises.

Sõbrad nimetavad Malle Kobinat raudseks leediks, kes oskab sõnadega teha pai, aga vajadusel ka müristada. «Meie peres pole kunagi heaks kiidetud ebaausust,» ütleb Malle Kobin 2013. aasta intervjuus, ega osanud toona aimatagi, millised süüdistused talle aastad hiljem kaela sajavad.

«Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust sõitis suvel Malle Kobinale külla, et uurida ränga süüdistuse tagamaid. Süüdistuste kohaselt olevat Malle nelja aasta jooksul väärkohelnud oma viit kasulast. Lääne ringkonnaprokuratuur esitas kohtusse süüdistuse, mille kohaselt heideti Malle Kobinale ette viie 9-17-aastase kasulapse korduvat löömist nii käe kui jalaga. Väidetavalt olevat Malle lapsi pikkadeks tundideks luku taha pannud. Ebaseadusliku vabaduse võtmise paragrahvi alusel heidab prokuratuur naisele ette ka karistusmeetodit, millega ta sundis lapsi seisma ühe koha peal lausa 12 tundi järjest või enamgi.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles