RAHELI BEEBIBLOGI ⟩ Vanalinn on joodikute, mitte beebide jaoks!

, kolumnist
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kui ma rase olin, kujutasin ette, et hakkan igal võimalusel vankriga linna sõitma, et seal sõbrannade ja teiste noorte emadega lustida. Oh need laisad kohvikulõunad ja pannkoogised brunchid, mida ma ette kujutasin! Kõht läheb neile mõeldes tühjaks! Tuju läheb juba ette heaks! Hakkame, beebi, aga mõnulema! Nii mõtlesin kodus mähkmekotti ekstra palju mähkmeid varudes, sest jumal teab, kas päeva jooksul üldse koju tagasi jõuab. Oi, kuidas ma eksisin.

Kui koroona midagi keskmise linlase jaoks Tallinnas paremaks muutis, siis seda, et Raekoja platsil ja Vanalinnas hakkas õlut kolme-nelja euroga saama. Varasema kaheksa kõrval ikka suur edasiminek ja mitte ainult õlu ei läinud odavamaks, vaid üldse pandi menüüdele soodusprotsent peale. Sellest kirjutas varasuvel leheski, et kui tore. Raekojaplats kuulub jälle eestlasele, sest turiste nagunii ei ole.

Minu õnnetu katsetus lapsega linna minna jäi aga pigem suve lõpu poole, mistõttu lootsin, et kättemaksujoomine varasemalt liiga kallites lokaalides on ammu läbi. Jällegi – oi, kuidas ma eksisin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles