NÄDALAPROGNOOS Mitmed kosmilised sündmused suruvad meid sel nädalal mugavustsoonist välja

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock / Elu24

Pane end nüüd valmis, sest see nädal on pika, veidra ja kaootilise teekonna alguspunkt. Neitsi valitsusaeg on just alanud, kuid nüüd sunnivad kosmilised jõud sind kasvama ja arenema viisidel, mida sa ei suudaks ettegi kujutada. Kuid ära karda: ükskõik, mida universum su teele ka veeretab, annab ta alati ka tööriistad, kuidas takistused ületada.

Kolmapäeval moodustab päike trigooni optimistliku ja seiklushimulise Jupiteriga. Jupiteri motoks on «Mida suurem, seda parem» ja kui sind sel nädalal sunnitakse olukorrast viimast võtma, on just Jupiter see, kes on selle taga. Spontaansed võimalused kukuvad sulle sülle, nii et on aeg mugavustsoonist välja astuda ning proovida midagi uut.

Parimal juhul on see võimalus just midagi sellist, mis viib sind täpselt sinna, kuhu jõudma pead. Kõige hullemal juhul saad mälestuse, mida kunagi ei unusta. Igal juhul saabub teadmine, et ükskõik, kui hulluks elu ka ei läheks, kõik lõpuks siiski laheneb. Isegi kui kõik ei liigu nii nagu planeerisid, süstib see trigoon sinusse kindlust, et võtad olukorrast parima ning õpid sellest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles