Lükkame ümber suurima kaksikleekidega seotud müüdi - see suhe pole see, milleks seda pead

Ingrid von Wicca
Copy
Foto: Shutterstock

Ja veel kaksikleekide suhtest! Ma kirjutan sellest nii kaua, kuniks tunnen, et kõik on saanud ühese informatsiooni ning et kõik me mõistame seda kuuma ja populaarset kaksikleekide suhte teemat. Üks suurimaid kaksikhingede valearusaamu on see, et kaksikleekide suhe on raske ja täis tülisid ning hõõrdumisi. Sel korral kirjutan lähemalt sellest, kuidas oma sisemiste konfliktide lahendamine selles imelises suhtes välja näeb.

Tülid on kaksikleekisuhtes pigem erand kui reegel. Seda isegi algusaegadel. Kaksikhinged võivad kohtuda juba enne, kui nad on valmis üldse suhtesse astuma, kuid üldiselt on siiski nii, et nad vaevu märkavad teineteist – kui üldse. Alles hiljem, kui mõlemad on emotsionaalselt küpsed, võib välja tulla, et nad on aastaid samas seltskonnas liikunud, kuid teineteist mitte märganud. Samas, kui nad teineteist märkavad, tajuvad nad sisemist rahu ja tasakaalu. Usaldust hoopis teisel tasandil. Siin ei ole seksuaalset kirge ega isegi liblikaid kõhus. See on midagi palju sügavamat, see on klõps!

Niisiis, alustan koheselt ühe suurima müüdi purustamisest ning räägin hoopis, mis toimub kaksikleekide emotsionaalsel tasandil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles