KASULIK ⟩ 4 kohtingunippi häbelikele meestele

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Soovid naisega tutvuda, aga oled liiga häbelik, et temaga vestlust alustada? Siin on mõned näpunäited, mis sind aitavad.

Selle erilise inimese leidmine on väljakutse kõigile. Veel keerulisem on see aga häbelike kuttide jaoks, kellel tekib ärevus juba puhtalt kohtama minemise mõttest.

Tunned ennast ära? Siin on sulle mõned näpunäited puhuks, kui oled otsustanud end siiski kokku võtta ja esimese sammu astuda.

1. Sa ei pea olema liiga tore

Ära ole tüdrukuga liiga armas kartusest, et vastasel juhul ei vaata ta sind potentsiaalse partnerina. Ole tema vastu hea, aga ära nooguta kiitvalt takka igale tema suust tulevale lausele. Sul on omad seisukohad, jää nende juurde. See näitab, et oled tugev mees, kes suudab endale kindlaks jääda.

2. Ära ürita olla keegi teine

Väga sageli kipuvad häbelikud kutid liiga kõvasti pingutama, et oma silmarõõmule muljet avaldada. Taoline tegevus ei ole jätkusuutlik. Nii armub ta inimesse, kelle sa loonud oled, mitte sinusse endasse.

3. Lävi rohkem enesekindlate ja sotsiaalsete sõpradega

Enda ümbritsemine valjude ja ekstravertsete inimestega aitab alateadlikult lõõgastuda. Samuti ei pea sa kogu tööd üksi tegema, mis puudutab naistele lähenemist ja vestluse algatamist.

4. Vaata peeglisse

Väga lihtne: kui tahad enda juures midagi muuta, heida pilk peeglisse.

See võib tunduda veidi rumal, aga tasub proovimist - eriti kui te muidu väldite peegleid. Taoline enesesse vaatamine võib paljastada nii mõndagi selle kohta, kuidas teised inimesed sind näevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles