VIDEO ⟩ Autš! Vaata, mis juhtus kolm nädalat enne pulmi petmisega vahele jäänud naise maise varaga

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikToki videost.

Mees sai vaid kolm nädalat enne pulmapäeva teada, et naine on teda petnud. Murtud südamega kutt ei jätnud seda aga niisama ja maksis truudust murdnud partnerile kätte.

Neiu nimega Madeline Smith postitas TikToki video sellest, mis juhtus tema venna truudusetu kihlatu isiklike asjadega. Klipist on näha, et kõik naise asjad on visatud õue garaažiukse ette maha. Suure osa sellest hunnikust moodustavad riided, kuid näha võib ka televiisorit ja mööbliesemeid.

«Mu vend abiellub kolme nädala pärast ja sai just teada, et naine on teda petnud,» ütles Madeline videos, filmides samal ajal naisele kuuluvaid asju. Seejärel suumib ta jakki, millel on keskmine sõrm ja sõna «wifey» (naisuke) ning lausub: «Ära jama Smithidega».

@mashleigh2

##cheater ##GIRLBYE

♬ original sound - mashleigh2

Video on osutunud internetirahva seas äärmiselt populaarseks, seda on vaadatud juba enam kui 1,9 miljonit korda.

Vaatajad on olnud kärmed ka olukorda kommenteerima: «Vähemalt sai ta sellest enne pulmi teada, mitte pärast,» lohutas üks. «See on tegelikult väga traagiline ning ta süda on kindlasti murtud,» lisas teine.

Kuna videojäädvustus osutus nii populaarseks, siis jagas Madeline kolm nädalat hiljem värsket infot. Tuli välja, et pulmade tühistamisest hoolimata ei jäänud pidu pidamata, vaid seda tehti lihtsalt ilma pruudita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles