NÄDALAPROGNOOS ⟩ Kaalude valitsusaja algus toob uue hingamise, kuid kosmilised võnked võivad muuta meid paranoiliseks

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock / Elu24

Tänu Marsi retrograadile võib tunduda, et miski ei toimu nii kiiresti ja sujuvalt, kui me ootame. Nüüd tasub aga kergendatult hingata, kuna oleme elu andva kosmilise muutuse äärel.

Kui sa oled oodanud erutavaid sündmusi ja muutusi, siis algav nädal neid pakub. Päike liigub harmoonilisse, diplomaatilisse, tasakaalukasse ja esteetilisse Kaalude tähemärki homme, lisaks on homme sügisene pööripäev – kell 13.31 on sügise algus ning öö ja päev on täpselt sama pikad.

Nüüd on käes aeg keskenduda oma lähisuhetele, otsida igapäevarutiinis ilusaid hetki ning võidelda õigluse eest, mis iganes ka poleks see, mis su kirgi kütab. Need on asjad, mida Kaalud armastavad.

Samas ei tasu unustada, et meie hoogu tõmbab alla retrograadis liikuv Marss – tunned end ilmselt piiratuna ja emotsionaalselt kurnatuna. Suhtlemise, loogika ja ideede planeet Merkuur loob ühenduse tumeda ja manipuleeriva Pluutoga täna, mis tähendab, et suureneb vajadus hoida asju oma kontrolli all. Su mõtted võivad isegi muutuda kinnismõteteks, nii et võta kõike nii leebelt kui võimalik – tegemist on transiidiga, mis paneb su end tundma paranoilisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles