Eile lahkunud filmistaari ema Jackie Stallone ennustas tulevikku pepusid lugedes

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Sylvester Stallone ema ja astroloog Jackie Stallone Los Angelesis esilinastusel aastal 2014.
Sylvester Stallone ema ja astroloog Jackie Stallone Los Angelesis esilinastusel aastal 2014. Foto: Starmax/Starmax/EMPICS Entertainment/Scanpix

Sylvester Stallone ema Jackie Stallone lahkus eile 98-aastasena. Kireva naise ellu mahtus nii paljugi – ta oli tantsijatar, promos naiste maadlust ning tegi nime ka kuulsuste astroloogina. Üks ehk kõige kummalisemaid valdkondi, milles Jackie tegeles, oli «pepuloogia» ehk pepude põhjal inimeste elusaatuse paikapanek.

Oma kodulehel Jackie Stallone Rumpology kirjutas naine, et seda kunsti viljeleti juba vanas Babüloonias, Indias, Kreekas ja Roomas. Selle väite on skeptikud küll kahtluse alla seadnud, kuigi tõdevad, et inimese kohta, kes laseb hiromandil oma peput analüüsida, võib tõesti nii mõndagi öelda.

«Vanad kreeklased arvasid, et taguots on tervise ja truuduse võtmeks ning roomlased kasutasid tuharalihaste vorme samal viisil, nagu tänapäeval loetakse käejooni, et hinnata potentsiaalseid talente ning tulevikuedu,» kinnitas aga Jackie. Tema poeg Sylvester on öelnud, et Jackie on väga võimekas naine, kes tõesti suutis tulevikku ette ennustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles