PÖÖRDEPUNKT ⟩ Rinnavähi ja raseduse katkemise üle elanud naine: sa mõtled, et kuskil kaugel kellegagi võib-olla mingeid selliseid asju juhtub!

Naine
Copy
Liisa Connor
Liisa Connor Foto: Sander Valge / Kanal 2

Eelmisel nädalal tuule tiibadesse saanud doksari Pöördepunkt jutustab sel korral vabas Eestis sündinud noore naisterahva loo. Ühest küljest on see tõeline Esto-American dream. Nimelt hakkas Liisa juba ülikooli ajal teisel pool lompi kõva karjääri tegema.

Juba esimesel aastal sai temast üks edukamaid raamatumüüjaid Southwesternis - korporatsioonis, mis tegeleb ukselt-uksele raamatute müümisega. «See on karm töö ning see fakt räägib Liisa kohta üht - ta on võitleja. Kuid võitlejaid on ka mitut sorti. Liisa on seda tüüpi võitleja, kes ei lahmi niisama, vaid ta teeb alati konkreetse plaani,» ütleb pöördepunkti produtsent Sander Valge.

Saatus aga otsustas selle usina ja planeeriva võitlejahinge proovile panna täpselt kuu aega pärast elu kõige õnnelikumat hetke ehk siis, kui Liisa oma väljavalituga pühasse liitu astus. «Me oleme äärmiselt tänulikud perekond Connoritele, et nad meie ettepaneku saates osaleda, vastu võtsid. Vähk puudutab otseselt või kaudselt paljusid eestlasi. Raseduse katkemine on aga endiselt meie ühiskonnas teema, millest pigem ei räägita. Liisa meetodid eluga edasi minemiseks tundusid äärmiselt huvitavad,» ütleb saate toimetaja Martin Aare.

Saate autorite sõnul annab Liisa Maria lugu jõudu paljudele samas seisus olevatele naistele ning nende lähedastele. «Kontrolli kontrollitavat!» nagu ütleb saate peategelane. Mida see täpselt tähendab, sellest Pöördepunkti teine episood räägibki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles