TIISER ⟩ «Sõbrannad ei uskunud, et vajan rinnaoperatsiooni, enne kui pluusi ühel veiniõhtul lihtsalt üles tõstsin.»

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
"Mida vanemad sulle ei rääkinud" saatejuht Epp Kärsin räägib selles saates rindadest.
"Mida vanemad sulle ei rääkinud" saatejuht Epp Kärsin räägib selles saates rindadest. Foto: Konstantin Sednev

Igal reedel jõuab Kanal 2 ekraanile uus osa avameelsest ning tabusid murdvast suhetest ning seksist rääkivast saatest «Mida vanemad sulle ei rääkinud». Täna jagame teiega eksklusiivset õrritusklippi täna eetrisse minevast saatest, mis keskendub naiste rindadele.

Üldjoontes on nii, et kui naine jääb lapseootele, siis tema rinnad hakkavad kasvama, et tulevast ilmakodanikku peale sündi rinnaga toitma hakata. Möödub igal korral erineva pikkusega ajavahemik, laps läheb tahke toidu peale üle ning võõrutatakse rinnapiimast. Kui enam piima vaja toota pole, siis tavaliselt kahaneb ka rinnakorv enam-vähem oma algsesse suurusesse tagasi. Või vähemalt nii me kõik loodame.

Järgmises videoklipis saab sõna Ingrid, kelle puhul loodus otsustas üsna kurja nalja teha. Lausa nii kurja, et naine pidi võtma ette tee arstide juurde ning noa alla.

Täna õhtul kell 20.00 eetrivalgust nägevas värskes «Mida vanemad sulle ei rääkinud» episoodis saab Ingrid pikemalt sõna ning kirjeldab vägagi värvikalt ka seda, milline vaatepilt tema sõbrannadel tol veiniõhtul siis ikkagi avanes, et nad tema muret lõpuks tõsiselt võtma hakkasid. Sõna saavad ka teised naised, kel on rindade kohta televaatajale nii mõnigi oluline tarkus jagada.

Saadet saab õhtul kell kaheksa vaadata otse ka Sõbranna portaalis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles