VIDEO ⟩ Hiigelrindadega naine: mehed vaatavad mu tisse ainult siis, kui oma naist kõrval pole

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Esimene saatekülaline Silja.
Esimene saatekülaline Silja. Foto: Konstantin Sednev

Igal reedel jõuab Kanal2 ekraanile uus osa avameelsest ning tabusid murdvast suhetest ning seksist rääkivast saatest «Mida vanemad sulle ei rääkinud». Eelmisel reedel keskendus kogu saade naistele ning nende rindadele.

Silja on joogatreener, kes kannab rinnahoidjat suurusega 75G. Otse loomulikult ei jää niivõrd lopsakas büst märkamata mitte ühelgi vastassoo esindajal ning naine saab väga sageli kõiksuguseid meeldivaid, ent ka vähem meeldivaid kommentaare oma rinnapartii kohta. Allolevas videos kirjeldab Silja, kuidas mehed siis ikkagi tema tisse nähes reageerivad.

Kujutage nüüd ise ette - lähete ööklubisse ilma meigita ja kummikutes ning ikka hakkab meestel ila tilkuma. Milline elu! Saates räägib looduse poolt antud rindadega Silja veel näiteks sellest, kuidas talt sageli küsitakse, milline arst talle tema rinnad «valmistas» ning räägib televaatajatele ka ühe väga naljaka juhtumi, kus kokku saavad lopsakas büst, politseiametnik ning kõrvuni punastamine. Nii seda lugu kui ka kogu intervjuud Siljaga on võimalik oma silmade ja kõrvadega kuulata-vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles