TIISER ⟩ Eestlanna: miks mees peab minema mingi litsi juurde asju proovima, kui mina võin olla tema lits?

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Konstantin Sednev

Igal reedel jõuab Kanal 2 ekraanile uus osa avameelsest ning tabusid murdvast suhetest ning seksist rääkivast saatest «Mida vanemad sulle ei rääkinud». Täna jagame teiega eksklusiivset õrritusklippi täna õhtul eetrisse minevast saatest, kus eestlased räägivad kõigest sellest, millega nad oma voodielu vürtsitavad.

Tundub olevat levinud arvamus, et mida kauem abielu kestab, seda kaugemale inimesed teineteisest triivivad ning peale paari-kolme koosveedetud aastat on seksimine rohkem rutiinne tegevus kui miski, mida kannustab tõeline kirg teineteise vastu.

Sellest lähtuvalt on veelgi hämmastavam, et on inimesi, kes on abielus olnud enam kui 36 aastat ning kelle voodielu sellest hoolimata on pea sama särtsakas, kui suhte algusaegadel. Ent just sellist elu elab Roza, kes järgmises klipis kirjeldab, kuidas mees talle ootamatu kingituse tõi:

Roza on särtsakas naine, kellel on oma kümnendeid kestnud abielu kohta veel nii mõndagi öelda. Kõike seda saate kuulda aga juba täna õhtul kell 20.00, kui Kanal 2s läheb eetrisse järjekordne episood suhtesaatest «Mida vanemad sulle ei rääkinud»! Pole kodus televiisorit? Ära muretse, sest saadet saab otse vaadata siinsamas, Sõbranna portaalis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles