Maailmarändur Liza Lind läks peikast lahku: laske meil eluga edasi minna

Elu24
Copy
Liza Lind ja Stefan Järv aasta tagasi klubis Privé.
Liza Lind ja Stefan Järv aasta tagasi klubis Privé. Foto: Maksim Toome

Reeglina isiklikku elu kiivalt saladuses hoidev instamodell Liza Lind murdis maha ühe müüri ja tunnistas avameelses postituses, et on kallimast lahku läinud.

Maailmarändurist instastaar avaldas, et kui muidu hoiab ta suhteid, peret ja terviseteemasid fännide eest saladuses, tegi ta viimase peikaga erandi. «Otsustasin ise niimoodi teha ja seepärast pole mul tulemuses süüdistada kedagi teist peale enda,» kirjutas Liza Lind.

Suhe sportliku Stefaniga oli instastaari jaoks erandlik, kuna mõlemad jagasid ühismeedias kaaslasega pilte, millest kõiki pole siiani maha võetud. «Oleksin saanud hädasid vältida, kui poleks oma suhet avalikult näidanud,» kahetseb Liza Lind nüüd. Viimased ühised pildid pandi üles kuu aega tagasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRAVEL & SUSTAINABILITY (@lizalindd) on

Instastaar selgitas, et on sattunud piinlikku olukorda, kuna jälgijad pärivad talt alatasa ekspeika kohta. «See mõjub mulle kui lahtisele haavale soola riputamine, nii et palun teid, et jätaksite kõik kogemused ja arvamused endale ning laseks osapooltel eluga edasi minna ja paraneda,» kirjutas naine.

Kuigi instastaar ei selgita postituses lahkumineku tagamaid, andis ta mõne vihje: «Kui sa elad praegu kaotust üle, pea meeles, et väärid armastust, austust, lahkust ja lojaalsust, ning kui inimene seda ei näe, siis ta pole sinu jaoks õige inimene.» Samuti mainis Liza Lind, et kõik teevad vigu.

Instastaar nimetas seda kõige ebamugavamaks postituseks, mille ta ühismeediasse teinud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles