NAISTEJUTUD ⟩ Kõige kohutavam olukord: kui õhus on mõrvaenergia, aga kõik naeratavad

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Dagmar Lamp ei karda välja öelda, et teab täpselt mis asjad on valetamine, teesklemine ja petturi sündroom - omast kogemusest. Kuid tõega on võimalik sama hullusti haiget teha!
Dagmar Lamp ei karda välja öelda, et teab täpselt mis asjad on valetamine, teesklemine ja petturi sündroom - omast kogemusest. Kuid tõega on võimalik sama hullusti haiget teha! Foto: Erakogu

Täna on «Naistejuttude» stuudios Kristina Herodes ja Dagmar Lamp, kes vaidlevad, kas sõbratsoon on hea või halb koht, kus olla.

«Kui naine sind ei taha, siis naine sind ikka ei taha!» põrutab Herodes, selgitades, et pole mingit mõtet lillede ja šampanjaga võimelda. Jah, suure pongestamisega võid sa naise ära võluda, kuid see ei tee kedagi õnnelikuks.

Saate teise poole pühendame suhteteraapiale ja asjadele, mida peetakse tabudeks. Miks on nii palju asju, millest me rääkida ei taha? Miks me teeskleme, et suhted on ideaalsed? Miks me surume näkku keep smiling'u, kui õhust on aru saada, et tegelikult pole asjad kallimaga üldse hästi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles