Täna on kuu loomine: mida teha ja mida vältida, et kosmilisi energiaid ära kasutada

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

2020. aasta astroloogia on olnud kõike muud kui rahulik ja leebe. Jätkub meie kosmiline kaos – ka kuu osas on meil üht-teist tarvilik oktoobris tähele panna.

Täna kell 22.31 toimub Kaalude tähemärgis kuu loomine. See jääb kahe intensiivse oktoobri täiskuu vahele ning kuigi Kaalud annavad omajagu helgust ja mõistmist, on teisi kosmilisi «pahategijaid», kelle draamast me puutumata ei jää.

Noorkuud mõjutavad Marsi ja Merkuuri retrograadid, Saturni ja Pluuto aspektid. Nende planeetide energiate tõttu tuleb valmis olla vaidlusteks, takistusteks ja isegi kriisideks.

Loe ka: Merkuur sünnikaardil seletab, milline on su intellekt, huumor ja kõnemaneer

Seetõttu võivad paljud tunda, et on energiast tühjaks imetud ja on närvilised. Samas on kuu loomine alati hea aeg korraks maha istuda, oma plaanidele otsa vaadata ning vajadusel sihte korrigeerida – nüüdsest hakkab Kuu ju kasvama, sellega koos kasvab ka sinu ettevõtmiste «luudele liha».

Dailyhoro.ru ja Bustle’i astroloogid annavad nõu, mida tänasel päeval teha ja mida vältida, et kosmilisi energiaid kõige targemini enda kasuks tööle panna.

Täna:

...ole suheldes rahulik ja selge. Merkuuri retrograad tekitab niigi suhtlemises segadust, Marsi opositsioon noorkuuga lisab omajagu raevu. Nii on ülitähtis olla rahulik, vali oma sõnu hoolikalt.

...ole õiglane. Mõned noorkuu aspektid võivad aktiveerida meis agressiivsed küljed, kuid püüa jääda õiglaseks ja objektiivseks. Tunded keevad üsna pinna lähedal ja hea on, kui sellega arvestad. Tunnete najal ei pea alati tegutsema.

...ole viisakas ja leebe. Saturni ühendus kuuga toob karmi, piirava ja agressiivse, vastutustundlikkusele suunatud energia. Et seda tasakaalustada, pöördu selle poole, mida Kaalud armsaks peavad – ole sarmikas ja diplomaatiline. Viisakus aitab paljudel asjadel nii palju libedamalt laabuda!

...too oma ellu midagi uut. Tänased tegemised saavad tulevikus reaalseks. Seega tee kindlaks, mis on su elus need asjad, mis algavad, millele peaksid hoogu juurde andma. Teadvusta oma eesmärke, pane plaanid võimalikult täpselt kirja ja hakka selle suunas tööle.

...kuula oma intuitsiooni. Usalda täna oma sisetunnet, sest see ei valeta. Nii võid paljudest jamadest pääseda.

Täna ära:

...ole kurb. Kõik minevikuga seotud kahetsused tuleb täna ära unustada. Häälesta end edule ja positiivsusele, et uus kuutsükkel algaks õigesti ja sulle soodsalt.

...jäta asju lõpetamata. Tunned kindlasti uute alguste tuuli, mis võib tekitada tahtmise asjad tulevikku lükata. Ära tee seda! Kaalude mõju võib sind panna kahtlema ja liigselt mõtisklema, kuid parem on siiski kõik alustatu lõpule viia.

...lase hirmudel sinust võitu saada. Tänased energiad võivad muuta sind närviliseks ja hirmud võivad tõsta pead. Ära jaluta pimedusse, ole vapper!

...ole ükskõikne. Oktoobri noorkuu paneb kõik asjad paika ja kui sa ei taha tulevikus oma lähedastega tülli minna, siis ära ole täna nende vajaduste osas ükskõikne. Kõiki suhteid päästab sinu võimekus appi tõtata ja õlg alla panna.

...anna alla. Praegu on palju keerulisi aspekte, mis viskavad meie teele takistusi. Sellest hoolimata on tegemist noorkuuga. See on parim aeg, et ellu kutsuda tervemat suhtedünaamikat, ajada taga õiglust ja luua oma elus tasakaalu. Kui sa oled oma noorkuu plaanide osas kristallselge, ületad takistused ja saad ellu ja suhetesse harmooniat tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles