NÕID INGRIDI NÄDALAKAARDID Jäär ärgu manifesteerigu endale valu ja pingeid, Sõnni eest hoitakse saladuses olulist infot

Ingrid von Wicca
Copy
Foto: Lucas Pezeta from Pexels

Ingellikud esivanemad ja teejuhid saadavad sulle nõid Ingridi käte läbi sõnumeid ka sellel nädalal.

Jäär

Kellegi pärast on südant rõhunud mure. Muretsemiseks leiab alati põhjust, kuid muretsemine on manifesteerimise raiskamine, sest sellega soovid endale valu ja pingeid. Sa ei ole mitte midagi valesti teinud ning sina ei ole vastutav kellegi teise tunnete eest, kui siis vaid iseenda omade. Iga inimese elus tuleb kord koht, kus suhe, mida enne nautisid mõlemad osapooled, saab läbi, sest üks või kumbki enam selles lohutust või turvatunnet ei leia. Minu töö inimesena sellises olukorras, kus asjaolud (ehk mina ise) on muutunud, pean endalt küsima, kas ma soovin võtta sammu edasi või minna sammu tagasi ja soovida, et kõik oleks nii nagu enne. Tee kõik, mis sinu võimuses, et jääda truuks iseendale, siis annad sa ka teistele poolele valikuvõimaluse iseendale truuks jääda.

Sõnn

Praeguses retrograadis on ilmselt kõige olulisem valida oma sõnu ning mitte tegutseda ilma kindla plaanita. Plaaniväliseid asju ja muutusi ei tohiks sisse tuua, kõik peab olema täpne ja mitu sammu ette mõeldud. Igatahes on praegu olukord selline, et see ei sobi sulle. Nädal tuleb suhteliselt stressirohke, eriti kui töötad valdkonnas, mis vajab kiirust ja täpsust. Sinule on selle nädala sõnum, et paneksid tähele seda infot, mida sinu eest varjata üritatakse või mis mingil põhjusel ei ole sinuni jõudnud. Küsi järjepidevalt küsimusi, sest seda apsakat on raske avastada enne, kui juba on hilja ja kahju on tekkinud. Usalda ka oma sisetunnet, sest seeläbi üritavad sinu teejuhid sulle saata vihjeid ja sõnumeid.

Kaksikud

Aeg on segane ning oled millegi osas otsustusvõimetu. See, kui inimene on otsustusvõimetu, tähendab, et informatsioon, millele tal on ligipääs, on puudulik. Enne, kui teed lõpliku otsuse, otsi hoolikalt rohkem vastuseid, esita küsimusi, jälgi ning tunneta, mida sinu kehakeel sulle ütleb. Valikud, mida teha, tunduvad sulle praegu kindlasti väga sarnased, kuid kui asjasse süvened, siis märkad, et otsuse tegemine muutub aina lihtsamaks.

Vähk

Sinu eesmärgid on hakanud lennutama sind mööda pärituult. Tekkimas on uued võimalused ja sinu olemus kiirgab tänu sisemisele positiivsele arengule. Võid tunda, et teised hakkavad sind sinu edukuse või edumeele pärast maha tegema või kadetsema, mistõttu tõmbud endasse ega räägi oma õnnestumistest kellelegi, kartes, et nad oma kadusega sinu edu kuidagi mõjutama saavad hakata. Võid-olla on sinu hirm aga mitte kadeduse, vaid hoopis selle ees, et selline edukus on midagi täiesti uut ning võõrast ning sa ei tea lihtsalt selle lõpptulemust. Palu oma esivanematelt väge ja kindlustunnet, et edaspidised ettevõtmised oleksid siiski edukad.

Lõvi

Küsimus on ju selles, mida sa tegelikult ka soovid? Kui sa vaid ootad ja mõtled, et mida elu küll sinule toob, võidki ootama jääda. Valik on sinu, tee otsus ise ning pane need manifesteerimisrattad enda jaoks tööle, mitte ära tööta ise nende rataste heaks. Alati on võimalik paluda otsustamisel abi oma esivanematelt või teejuhtidelt, kuid oma soovid ja unistused tuleb igaühel ikkagi ise paika panna ja valmis kirjutada. Sinu soovid on need, mis maailvad pilte sinu elulõuendile.

Neitsi

Nüüd on küll käes aeg, et midagi oma elus muuta. Esivanemad julgustavad ja lausa tõukavad sind tagant, et viiksid ellu muutusi kas kodus, tööl või suhete valdkonnas. Korralda ümber oma elu, et sinu elutee oleks võimalikult harmooniline ja tasakaalus. Muutused on sinu kõrgema elueesmärgiga kooskõlas.

Kaalud

Ka sinule toob alanud nädal tunnet ja energiat muutuste suhtes. Mingisugused uued ideed on üles kerkinud ning need ei anna enam rahu. Tegelikult ongi just nüüd õige aeg, et need ellu viia kuid siiski… kiirustada ei ole küll tarvis. Võta seda nädalat kui inkubatsiooniaega, kus kõik alles kasvab ning areneb. Pane paika kindel plaan, kirjuta üles plusid-miinused, soodustavad tegurid ning ka ohustavad ning seejärel leia neile punktidele lahendus.

Skorpion

Selle nädala jooksul ilmub silmapiirile midagi ootamatut. See ei ole ilmtingimata halb asi, vastupidi. Tuleb midagi positiivset, mille tulekut sa hetkel veel ei märka. Protsessi kinnistamiseks korda endale iga päev, et oled oma soovid ja unistused täitnud või need isegi ületanud. Praegu on äärmiselt oluline jääda positiivseks ning neid inimesi, kelle suhtumine sinusse on negatiivne või skeptiline, tuleb vältida.

Ambur

Aeg on käes ka sinu elus, et tuleb väiksemat sorti elumuutus, mida tegelikult oled juba mõnda aega enda peas veeretanud. Just praegu on selleks õige aeg, paljud piltmõistatuse tükid alngevad nimelt lausa iseenesest oma õigetele kohtadele tagasi. Olles need läbi käinud, neist õppinud ja oma õppetunde mõistnud, saad oma töö vilju lõpuks maitsta. Astuda tuleb kindlalt ja kartmatult edasi ning olla oma targa südame juhatuses.

Kaljukits

Otsuste tegemine ei ole sinu jaoks vist kunagi olnud eriti kerge, sest ükstapuha millisesse jamasse või õndsusesse sa ka ei satuks, suudad sa end sellest alati nagu libe kala näppude vahelt välja töötada. Mida rohkem oma elus õppetunde vastu võtad ning ära teed, seda keerulisemaks aga sinu jaoks kuidagi valikute tegemine muutub, kas pole? Sest sisse tuleb spirituaalne aspekt ning iga arenguetapiga toimub järk-järguline valgustumine. Sinu põhiline tööriist peakski nüüd olema see, et küsid endalt kumb valik viib sind lähemale sinu kõrgeimale eesmärgile. Seda muidugi juhul, kui sa soovid sünni-surma ringist väljuda. Kui sa ei soovi ja tahad siin maa peal veel mitmeid elusid elada, viska valikute peale täringut.

Veevalaja

Veedad aega üksinda looduses, mediteerid, keskendudes soovidele ja kavatsustele. Elu on tundunud viimasel ajal väga kärarikas, mistõttu vajadki nüüd natukene rahu ja puhkust. Selleks, et end täiesti täis laadida, vajad sa kasvõi natukenegi üksinda looduses viibimist. Sa ei vaja kellegi luba ega heakskiitu, et enda eest sel moel hoolt kanda. Looduses olles luba oma mõtetel rännata soovitud radu. Pane tähele oma tundeid ja mõtteid ning võta nõuks need ka üles kirjutada, sest siit saab seeme uuteks tegemisteks, mis ei täida ainult sinu hinge vaid ka rahakotti.

Kalad

Sinu kõrgem eluülesanne on alati seotud olnud mingisuguste kunstidega või suhtlemisega. Oled end nüüd piisavalt selles valdkonnas arendanud ja lihvinud ning nüüd on aeg neid andeid rakendades ka teisi aidata. Teadvusta endale oma hirme, tundeid, lootusi ja ka kahtlusi, ära ürita ennast nende eest enam peita, sest varsti on tarvis, et sa hakkaksid tegutsema, mitte ei istuks vaid oma peas ning olles kinni mõtetes, mis takistavad sind oma eesmärgi suunas liikumast.

Ingrid jagab päevasõnumeid ingellikelt esivanematelt ka oma Facebooki-lehel, loe lähemalt klikates siia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles