NÄDALAPROGNOOS ⟩ Päike siseneb müstilisse Skorpionisse, Veenuse trigoonid toovad retrograadikaosele leevendust

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Unsplash

Asjad võivad viimasel ajal sinu jaoks kummalistena tunduda. See on aga täiesti loomulik, sest retrograadis on korraga nii konfliktide ja motivatsiooni planeet Marss kui ka kommunikatsiooni eest vastutav Merkuur. Koos viivad nad sind tagasi nende probleemideni elus, millega sa pole suutnud veel tegeleda.

Astroloogia vallas toimub hetkel vägagi palju ning ka terve aasta 2020 on kosmilistest liikumistest tulvil olnud. Seetõttu võid end kõigist kaasnevatest emotsioonide ning eneseleidmiste keerisest juba vägagi kurnatuna tunda. Kahjuks peab tõdema, et rahuaeg ei ole veel käes ning enne väljateenitud puhkust tuleb universumilt saada mõnigi õppetund.

Nädala alguses, 19. oktoobril ehk esmaspäeval loob Marss kvadraadi Jupiteriga, mis toob su ellu kirge ning tekitab ihasid millegi rohkema järele. Samal päeval loob Merkuur opositsiooni ettearvamatu Uraaniga, seega võid juba ette eeldada, et plaanide tegemisest täna eriti kasu ei ole, sest need võivad õigelt teelt rappa minna. Lisaks võib esmaspäev tuua ka šokeerivaid vestlusi.

Neljapäeval on oodata aga vähikäigul oleva Merkuuri ühendust Päikesega, mis heidab tavapärasest veelgi suurema rambivalguse kõigile neile probleemidele või takistustele, mida sa käesoleva tüütu retrograadi jooksul juba kogenud oled. Ole iseendaga kannatlik ning hoia meeles: täiuslikkus on kõigest müüt.

Veenus kergendab retrograadide koormat

Kuigi kaksikretrograad tekitab sinu suhetes kindlasti omajagu pingeid ning segadust, siis ära heida meelt: universum saadab sel nädalal sulle ka tugevdavaid energiaid. Esmaspäeval, 19. oktoobril loob armuplaneet Veenus trigooni seiklusliku Jupiteriga, inspireerides sinus soovi lõbutseda, kultuurisündmustel käia ning romantikat teha ja kogeda. Need tegevused raputavad su rutiinist välja ning aitavad luua uusi meeleolukaid mälestusi.

Kolmapäeval, 21. oktoobril loob Veenus selle nädala teise trigooni Pluutoga, tekitades sinus igatsuse sügavate ning tundeliste suhete ja kokkukuuluvuse kogemise järele. Sa õpid inimesi enda ümber sügavamalt tundma ning jagad saladusi kellegagi, keda armastad. Kolmanda ning viimase trigooni loob aktiivne Veenus Saturniga pühapäeval, 24. oktoobril ning see kosmiline liikumine aitab sul selles ebakindlusetormis viimaks ometi pisut stabiilsust leida, sest just siis märkad, kes tõesti sinu kõrvale pikemaks jääda plaanib. Kahtlused leiavad leevendust ning tekib võimalus panna alus sügavamale usaldusele.

Tere tulemast, Skorpion!

Nädala kõige kaalukam astroloogiline sündmus leiab aset aga neljapäeval, 22. oktoobril, mil Päike jätab maha kauni, diplomaatilise ja harmoonilise Kaalude märgi ning siseneb sügavasse, kaitsvasse, salajasse ning müstikast pakatavasse Skorpionisse. Just nüüd on parim aeg oma varjupoolele otsa vaadata ning kõige tumedamaid tundeid ning ihasid avastada. Selle sõralise märgi valitsemisajal on hea aeg ka oma voodielu vürtsitada ning südant sügavate ning paljutähendavate intiimsuhetega rikastada.

Skorpion toob meile kaasa tavapärasest intensiivsemad tunded ja soovi luua tugevaid ja kestvaid suhteid, ent paljudki meist peavad tema taktikepi all otsa vaatama ka mitmetele oma hingesopis pesitsevatele ebamugavatele emotsioonidele. Pealiskaudsed vestlused ning juhututvused, mis suvel su meeli köita võisid, nüüd enam kuidagi ei lenda ja sa soovid kaaslasi kõigest hingest mõista, nende kõige tõelisemat tõde tundma õppida. Sellest lähtuvalt pead olema valmis valedest läbi nägema.  Kuula kindlasti ka oma intuitsiooni ning sisetunnet, sest Skorpioni-hooaeg ülendab sinu psüühiliste võimete tundlikkust.

Prognoosi koostamisel on kasutatud portaali Elite Daily.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles