VIDEO ⟩ Kas värske saatejuht Triin Lellep unustas kleidi koju kogemata või meelega?

Naine
Copy

Täna stardib Kanal 2 eetris uus meelelahutuslik saade «SuhteVimkad», kus saatejuhid Triin Lellep ja Margus vaher käsitlevad kodumaa kuulsuste naljakaid, ausaid ja vahel ka piinlikke juhtumisi suhete teemal. Vunki lisavad tänavaküsitlused, lõbusad sketšid ja tögamise meistrikursus, pärast mida on hea tuju garanteeritud.

Esimeses saates vapustab inimesi võluva Triin Lellepi kostüümivalik, mis pole juba peale vaadates sugugi tavapärane. Jääb mulje, nagu saatejuht oleks oma kleidi koju unustanud. Kas tegemist stilisti Gerli A Chantelle'i tehtud kavala kübaratrikiga või hooletusega?

Saade on mõeldud kõikidele inimestele, kes hindavad huumorit, keda huvitavad suhted ja kes tahaksid piiluda kuulsate inimeste argiellu. Mõned saates käsitletavad teemad: «KohtinguÄmbrid», «Suur vanusevahe suhtes», «Armukadedus», «Vallaliste elu», «Hullunud fännid», «VoodieluVimkad».

Oma tragikoomilisi ja piinlikke lugusid räägivad Laura Põldvere, Heidy Tamme, Lauri Pedaja, Anita Sibul, Seidi Voogre, Marco Tasane jpt.

Kuum saatesari «Suhtevimkad» stardib Kanal 2 eetris juba täna õhtul kell 20.00. Saadet saab jälgida ka siin samas Elu24 veebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles