45-aastane soomlanna hoiab Tinderis just nendest meestest eemale (1)

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Soome blogija ja üksikema Reetta Ek (45) jagas hiljuti kohalikule meediale kohtingunippe. Lisaks sellele avaldas soomlanna, millistest meestest tema Tinderis suure kaarega mööda läheb, vahendab Ilta-Sanomat.

Üksikema ja blogija Reetta Ek kirjeldab ennast järgmiselt: «filmifriik, ulmefänn, lugeja, kirjanik, elukogenud naine ja tundlik.»

Viimased neli aastat on soomlanna olnud vallaline ja tunnistab, et täiskasvanuna kohtingutel käimine lihtne ei ole. Reetta sõnul on tema ealistel naistel rohkem kindlaid kriteeriume, mille põhjal endale kaaslast valitakse.

Näiteks väldib Reetta Tinderis mehi, kellel ei ole lapsi. «Teatud ohumärgid tekivad, sest väga raske on lastetule inimesele seletada, et lapsed on alati number üks. Nad ütlevad, et saavad aru, aga põhimõtteliselt see ei toimi,» avaldas Reetta.

Soomlanna otsib ka meest, kellel on temaga sarnased huvid, hobid ja arvamused. Tema nimekirjas on veel teisigi asju, mida soomlanna mehelt ootab ning lõpetuseks kinnitab Reetta, et välimus mängib samuti rolli.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles