ENNE JA PÄRAST ⟩ Staarid, kes läksid ülekilodega sõtta ning võitsid

Elu24
Copy
Rebel Wilson.
Rebel Wilson. Foto: POOL MONACO/SIPA/Byron Purvis/AdMedia/Scanpix

Kuulsuste elu ei ole meelakkumine, avalikkus arutab ja hindab pidevalt nende kehaga toimuvaid muutusi. Sageli ei ole see aga ajendiks, miks üks või teine staar otsustab kaalust alla võtta. Põhjus peitub hoopis nende tervises, sest sarnaselt tavainimestele on see ka staaride kalleim vara. 

Teie ees on kuue kuulsuse imeline muutumine. Pilk peale!

1. Rebel Wilson

Austraalia näitlejanna Rebel Wilson kuulutas, et aasta 2020 saab olema tema jaoks «terviseaasta». Näitlejanna hakkas tegema trenni ning muutis oma toitumisharjumusi. Selle tulemusena on ta suutnud alates 2020. aasta jaanuarist kaotada 165 naela (umbes 74 kg).

Enne:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Pärast:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

2. Simon Cowell 

Ka kuulus telenägu Simon Cowell otsustas sel aastal oma tervise- ja treeningrežiimi uuendada. Ta loobus rasvaste ja magusate toitude söömisest, hakkas rohkem liikuma ning oma unekvaliteedile tähelepanu pöörama. Tema jõupingutused tasusid end ära ja ta kaotas 60 naela (umbes 27 kg).

Enne:

Simon Cowell.
Simon Cowell. Foto: FS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Pärast:

Simon Cowell.
Simon Cowell. Foto: MPIFS/Capital Pictures/Scanpix

3. Sam Smith 

Laulja Sam Smith läbis dramaatilise muutuse. Muusik on varem tunnistanud, et võitles emotsionaalse ülesöömisega, kuid otsustas seda harjumust muuta. Ta hakkas ise endale toitu valmistama, lõikas dieedist välja mitmeid toiduaineid ja alustas personaaltreeneri juhendamisel treenimist. Ta on juba kaotanud rohkem kui 42 naela (umbes 19 kg).

Enne:

Sam Smith.
Sam Smith. Foto: Aurora Rose/AP/Scanpix

Pärast:

Sam Smith
Sam Smith Foto: REUTERS/Eddie Keogh/Scanpix

4. Alec Baldwin 

2012. aastal rääkis Alec Baldwin avalikult oma terviseprobleemidest: talle öeldi, et ta on prediabeetiline. See oli näitleja sõnul äratus, et midagi tuleb ette võtta. Oma joogaõpetajast tüdruksõbra abiga loobus ta suhkrust, hakkas tegelema pilatesega ja kaotas nelja kuuga 30 naela (umbes 13 kilogrammi).

Enne:

Alec Baldwin.
Alec Baldwin. Foto: Benkey/UK Press/Press Association Images/Scanpix

Pärast: 

Alec Baldwin.
Alec Baldwin. Foto: BENAROCH/SIPA/SCANPIX

5. Jonah Hill

Aastaid lisakilodega võidelnud näitleja hakkas kaalu kaotama, kui pöördus toitumisnõustaja poole, kes aitas tal oma toitumist ja harjumusi muuta. Lisaks hakkas ülekaalu tõttu end haavatavana tundnud näitleja rohkem liigutama, näiteks jooksmas käima. 

Enne:

Jonah Hill.
Jonah Hill. Foto: MAVRIXONLINE.COM/SCANPIX

Pärast: 

Jonah Hill.
Jonah Hill. Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures/BT/Scanpix

6. Kelly Osbourne 

Pärast teledebüüti oma pere tõsielusaates, on Kelly Osbourne kaotanud 70 kilogrammi. Tervislikuma elustiili võttis naine omaks 2009. aastal, mil ta osales telesaates «Tantsud tähtedega». 

«Minu partner Louis van Amstel õpetas mind paremini sööma, selgitades erinevate toiduainete mõju. Siis hakkasin kaalust alla võtma ja tõdesin, et õige toitumine ja trenn on tõepoolest kaalulangetamise võtmeks,» ütles ta väljaandele Shape. 

Enne:

Kelly Osbourne.
Kelly Osbourne. Foto: MAVRIXONLINE.COM/SCANPIX

Pärast:

Kelly Osbourne.
Kelly Osbourne. Foto: Dave Bedrosian via www.imago-images.de/Future Image/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles