NÄDALAPROGNOOS ⟩ Intensiivne halloween'i täiskuu ja lustiv Veenus toovad meile maagilise nädala

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Hingedeaeg on kohe-kohe käes ning tasub valmis olla, et tänu kosmilistele mõjutustele juhtub parajalt ootamatusi. Merkuuri retrograad tirib kapist välja kõik luukered ning pead oma minevikukummitustele otsa vaatama.

Kuna Päike on praegu emotsionaalses fikseeritud veemärgis Skorpionis, on kõik natuke tavapärasest emotsionaalsemad. Kui sa oled aga tulemärgi esindaja (Jäär, Lõvi või Ambur), siis võib algav nädal sulle taavapärasest keerulisem olla. Samas ei too Skorpioni valitsusaeg aga mitte ainult tumedat ja õudset energiat, raskeid emotsioone ja obsessiivseid mõtteid. See on ka aeg, mil kirelõõmad saavad hoogu juurde ning on õige aeg muuta reaalsuseks see, mida päriselt armastad ja ihaldad.

Merkuuri retrograadi mõjul hakkavad sel nädalal ringlema veidrad kuulujutud ning see tekitab omajagu segadust su sotsiaalelus, kui Merkuur jõuab taas partnerlussuhetele keskendunud Kaaludesse homme, 27. oktoobril. Ole valmis: astud ajas tagasi! See liikumine intensiivistab kindlasti Merkuuri retrograadi põhjustatud piiranguid ja komplikatsioone, eriti siis, kui Merkuur loob ühenduse piirava ja karmalise Saturniga 1. novembril. Seega: uus kuu algab üsna intensiivsel ja represseerival noodil. Hinges pulbitsevad ilmselt pettumuse ja eemale triivimise tunded, nii et kui nõnda end tunned, pea meeles, et see kõik on ajutine.

Õnneks ei ole asjad armuelus väga halvasti, kuna kiindumuse ja luksuse planeet Veenus jõuab oma «kodumärki» Kaaludesse teisipäeval, 27. oktoobril. Veenus armastab Kaaludes olemist! See soodne planeet armastab sarmika ja flirtiva Kaalude energiat, mistõttu on võimalik kaoses harmooniat luua; leida inetus ilusat ning hoida meelt helgena.

Kuigi seekordne Veenuse külaskäik Kaaludesse on mõnevõrra kui sõit Ameerika mägedel, ei saa sa eitada, et õhus on pehmet maagiat. Ilmselt tunned vajadust olla kallimaga koos ning toita oma suhet uutel viisidel. See aitab teie suhtele kindlasti kaasa ning parandab haavu teie mõlema hingedes.

Kui oled vallaline, leiad suurt rahuldust flirtimisest ning suudad luua tähendusrikkaid uusi suhteid, millest nii mõnestki võib midagi uut ja toredat võrsuda.

Oktoober lõppeb aga imeliselt kõhedusttekitava noodiga. 31. oktoobril kell 16.49 on täiskuu Sõnni tähemärgis. Seekordsest haruldasest täiskuust kirjutame sel nädalal kindlasti ka pikemalt, kuid kuna see toimub mitmel tähtsal pühal (halloween, Wiccade Samhain) ja on teine täiskuu sel kalendrikuul, siis ei saa mööda vaadata seekordse täiskuu topeltmaagiast. Tunned end ilmselt tavapärasest spirituaalsemana ja emotsioonidki on intensiivsemad. Sõnni juhib samuti Veenus, kuid siin on Veenuse väljendusviis rohkem füüsiline.

Valmis tasub olla ka ootamatusteks, kuna Kuu on konjunktsioonis ettearvamatu Uraaniga. Ilmselt on su iha šokeerida, sotsiaalsete normide vastu võidelda ning pahandust teha tugevam kui kunagi varem. Armuelus võib Uraani ja Veenuse koosmõju aga tähendada, et oled magamistoas eksperimenteerimisele avatud ning lustite partneriga koos mõnuga!

Prognoosi koostamisel on kasutatud Roya Backlundi ja Tarot.com-i horoskoope.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles