Nõid Ingrid teeb puust ja punaseks: mees- ja naisenergia on meis kõigis, aga...

Ingrid von Wicca
Copy
Foto: Shutterstock

Muidugi eksisteerivad nais- ja meesenergia ühteaegu nii mehe kui naise kehas. Ja kuigi energial ei ole mitte midagi pistmist sellega, mis sugu inimene on, kalduvad mõned naised või mehed ühe või teise polaarsuse poole. Ometigi, et oleks lihtsam mõista, mis energiast ma räägin, kasutan siiski sõnu mees ja naine, et neid polaarsusi kirjeldada. Kuna meesenergiast ja naisenergiast ei ole palju räägitud, tahan ma selle vaikuseloori eest tõmmata ning selgitada kummagi polaarsuse funktsioone ja olemust.

Kuna ma ise olen naine, siis alustan selgitamist naiselikust energiast. Ma armastan olla naine, eriti, kuna minus on ka mehelikku energiat, mis aeg-ajalt on naiseks olemise teinud väga raskeks. Raske on iseennast mõista ning isegi selle üritamine on vahel mind viinud emotsionaalsesse limbosse, kus tundub, et väljapääsu ei olegi.

Vaadake, naiselik energia on voolav ja dünaamiline. Minu kui naise käike ei saa alati ette ennustada. Samuti on väga keeruline minu olemust, valikuid või tundeid ratsionaalse mõistusega seletada. Mind kui naist ei piira sotsiaalsed normid, sest ma lihtsalt ei järgi muid reegleid peale südamest tulevate juhiste. Ma olen pidevalt ühenduses oma kõrgema minaga ning universumi väega, mis paneb kõik asjad liikuma nii minu sees kui ka minu ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles