PILDID ⟩ Need on selle sügistalve kõige trendikamad juukselõikused

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Käes on ideaalne aeg katsetada uue soenguga. Suvi on läbi ja praktilistel põhjustel ei pea sa enam juukseid kinni siduma, et vähem higistada, ka pole enam ohuks kuumus, kloor ja päikesekiired.

Parim aeg proovida midagi teistsugust! Kui tahad teada, mis on praegu moes, siis vaatame üheskoos, mida soovitavad Suurbritannia juuksestilistid selleks sügistalveks.

Moodne mullet

Selle soengu tegi populaarseks laulja Miley Cyrus, kuid sel sügistalvel näeb moodne mullet natuke teistsugune välja. Pikemad juuksed, rohkem teravaid kihte lisavad trendikust. Kuulsuste stilisti Larry Kingi sõnul raamib see lõikus nägu. Seeon cool, moodne ja casual.

«Väljakasvanud» tukk

Esmapilgul jätab see lõikus mulje, et tukk on välja kasvanud, kuid see on illusioon. Näo lähedal muutuvad juuksed aina lühemaks, raamides nägu. Ülejäänud juuksed on pikemad, õpetab kuulsuste stilist George Northwood. Erinevad kihid lisavad tekstuuri.

Sassis bob

See on selle hooaja kõige kuumem trend ning boonusena ei pea seda lõikust pea üldse eraldi stiliseerima. Bob peabki välja nägema sassis ja natuke pöörane. Sobib igas eluolukorras.

Hooletu tukk

Paljud vanad soengustiilid tulevad tagasi, näiteks pixie-poisipea, aga ka tukk. 70ndate metsik ja kihiline tukk on tagasi. Pole vahet, kas kannad seda bob’iga, lob’iga või pikkade kiharatega, hooletu tukk on sel aastal asendamatu. Eriti sobib see siis, kui sul on kõrge otsaesine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles