Katkistest lastest kasvavad katkised täiskasvanud. Kui sa tahad sellest valust lahti lasta, on kasulik teada oma arhetüüpi. Siin on põhjalik selgitus, kuidas jõuda oma minevikuhaavade lahtimõtestamiseni ning kuidas asuda tervenemise teele.

Meie lapsepõlvekogemused ei loo mitte ainult mälestusi, vaid mõjutavad meid veel ka aastate pärast. Kui sa oled kasvanud trauma, hirmu ja kaose keskel, siis loob see pinnase, mis mõjutab kõike: alates sellest, kuidas sa saad hakkama stressiga kuni selleni, kuidas sa lood suhteid. Meie lapsepõlv määrab meid ehk rohkemgi kui ükski teine elusündmus, kuid paljud meist ei suuda ega oska neid kogemusi analüüsida ja lahendada.

Kui sa identifitseerid, mis on sinu lapsepõlvetrauma arhetüüp, annad sa endale kui täiskasvanule jõu. See tähendab, et pead minema sügavale, vaatama otsa valusatele mälestustele, hetkedele ja valu teinud inimestele. Mida paremini me mõistame, kust me tulnud oleme, seda efektiivsemalt mõjutame seda, kuhu me läheme. Ära jookse oma düsfunktsionaalse lapsepõlve valu eest eemale, vaata sellele otsa.

Kommentaarid
Copy