18 KUUD JA 100 KOHTINGUT ⟩ Enda peal katseid teinud teadlane avaldab, kuidas netist kallim leida

Marju Ränk
, Toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pärast pikast suhtest lahku minemist hakkas Angela Ahola uute meestega tutvuma ja võttis asja üsna tõsiselt. Tal tekkis kohtingurakenduses tuhat vastet ja naine kohtus saja erineva inimesega. Muidugi oli meeste seas palju erinevaid inimtüüpe ja naine otsustas kirjutada oma kogemusest juhise netikohtinguteks.

«Kohtusin meestega, kes tervitasid mind närviliselt. Oli mehi, kellega mul oli palju ühist. Tuli ette kohtinguid, mille tahtsin kohe sealsamas lõpetada. Ma olin kohtingul isegi mehega, kelle profiilipilt polnud tema oma: päris veider oli, kui uksest astus sisse täiesti teine inimene kui ootasin,» kirjeldab teadlane ja raamatukirjutaja Angela Ahola oma raamatus «Digirakkautta – opas onnistuneeseen nettideittailuun», mis sisaldab endas juhist, kuidas edukaid netikohtingu kogemusi saada.

Sajal kohtingul käimine võttis aega poolteist aastat ning ta süvenes neisse uuriva lähenemisega, kuna ta on psühholoogia doktor ja teadlasena oli see loomulik lähenemine. Samal ajal soovis ta muidugi ka lõbutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles