UURING ⟩ Emotikonide kasutajad saavad rohkem seksi?

Naine
Copy
Emotikonide kasutajad on flirtimises edukamad.
Emotikonide kasutajad on flirtimises edukamad. Foto: Shutterstock

Tänapäeval toimub väga palju flirtimist virtuaalses maailmas ning internetiavarustest leitakse endale sageli nii seksi- kui suhtekaaslasi. Enamasti sisaldavad sellised tiivaripsutused ka teineteisega tekstisõnumite vahetamist.

Kohtinguportaal match.com viib igal aastal läbi mitmeid erinevaid suhtemaastikku ning kaaslase otsimist puudutavaid uuringud. Eelmisel aastal välja tulnud tulemused näitavad, et inimesed, kes kasutavad regulaarselt vestlustes emotikone, seksivad teistest rohkem. Küsimustele vastas 5675 vallalist, kes ise Matchi kasutajad ei olnud.

Emotikone kasutavad inimesed aga mitte ainult ei saanud rohkem seksi, vaid nad käisid ka sagedamini kohtingutel ning tahtsid tõenäolisemalt abielluda. Lisaks leiti, et naistel, kes kasutavad musi-teemalisi naerunägusid, oli kergem püsiva kaaslasega seksides orgasmini jõuda.

2018. aasta uuringutulemuste kohaselt astus 54 protsenti emotikonikasutajatest suguühtesse ning mida rohkem naerunägusid nad kasutasid, seda rohkem seksi nad ka said. Kogutud info viitas 20ndates, 30ndates ning 40ndates eluaastates meeste ning naiste kogemustele, vahendab The Frisky.

Uuringu juht dr. Helen Fisher kommenteeris uuringut järgmiselt: «Emotikonide kasutajad tahavad oma tekstisõnumitele rohkem iseloomu anda. Praegu suhtleme me uue tehnoloogia abil, mis seab ohtu meie oskuse oma tundeid väljendada. Pole võimalik näiteks hääletooni muuta, seega oleme loonud uue viisi oma emotsioone väljendada ning selleks ongi emotikon.» 

Seega järgmine kord, kui kellegagi sõnumite teel flirdid, siis proovi tavapärasest rohkem naerunäokesi kasutada ning vaata, kas õnnestub kaaslane suurema tõenäosusega voodisse meelitada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles