NÕID INGRIDI NÄDALAKAARDID Kaljukitsede hea õnn jätkub, ka Kaalude unistused hakkavad täituma

Ingrid von Wicca
Copy
Foto: Shutterstock

Milliseid toetavaid ja suunavaid sõnumeid saadavad meie ingellikud esivanemad sel nädalal?

Jäär

Alanud nädal toob pingeid suhetevaldkonda. Kuivõrd varemgi on olnud suhetes pingeid, siis nüüd muutuvad need väljakannatamatuks. Alati tuleb meeles pidada, et suhted teiste inimestega sümboliseerivad suhet iseendaga. Tuleks iseenda seest üles leida see osa, mis põhjustab konfliktset olukorda ning see ära lahendada. Pane tähele, mida sa mõtled, kui konflikt tekib, märka, mida sa tunned, millised mälestused üles kerkivad ning kuidas sa tõlgendad iseennast selles olukorras. Kas sa oled ohver? Või näed sa ennast hoopis alateadlikult sellena, kes teeb kurja?

Sõnn

Tundub, et on segased ajad. Oled ise kuidagi segaduses, rääkimata sellest, et kõik sinu ümber ka kuidagi on segamini ja paigast ära. Kaos on korralik ja kõige kurvem selle asja juures on see, et see on täielikult sinu soovide ja kontrolli alt väljas. Kahju on seda sulle edastada, kuid kõik on nii, nagu olema peab. See kaos ja segadus, mida koged, peab olema, saab olema ja jääb olema veel mõneks ajaks. Nii kaua, kuni sa selle vastu võitled ning üritad kontrolli haarata, see ainult süveneb. Sul ei ole piisavalt informatsiooni, et olukorda kontrolli alla saada, sinu käed on nagu krokodillil, lühikesed ja jäigad. Ainuke, mis sa saad hetkel teha, on vastu võtta kogu kaos, segadus ja teadmatus, saada selleks ning oodata uut informatsiooni.

Kaksikud

Nädal möödub õppimise ja harimise märgi all. Võib vabalt olla, et koolis on arvestustenädal või tuleb usinasti järele teha töid, mis on varasemalt tegemata jäänud. Teisest küljest hoiatatakse ka, et sel nädalal ootab ees sind suuremat sorti õppetund, mis on seotud ühtlasi ka sinu elueesmärgiga. See õppetund on spiraali kombel sinu elus pidevalt läbi käinud ning viimasel ajal kuidagi ekstra valusalt löönud. Nüüd esivanemad kinnitavad, et see saab sulle selgeks, sa saad põhjustest teadlikuks ning sul tekib lähitulevikus võimalus sellest vabaneda ja eluga uuel, harmoonilisemal tasandil edasi minna.

Vähk

Kaardid näitavad elumuutust. Mingisugune uus idee või väärtus kinnitab sinus kanda ja selle idee või väärtuse elus edasi kandmiseks ja integreerimiseks on just praegu kõige parem aeg. Milleks oodata? Kui jääd ootama, kaob motivatsioon ning inspiratsioon oma ideed ellu viia. Arvesta, et iga idee ja väärtuse integreerimisega oma ellu tuleb tagasilööke. Mida suurema motivatsiooni ja inspiratsioonitundega nendesse muutustesse sukeldud, seda suurem on tõenäosus, et eduelamus sind edasi inspireerib ja motiveerib. Ära siis jää ootama, hakka kohe pihta.

Lõvi

Praegu on raske aeg ja sinna pole midagi parata. See ei ole seetõttu, et sa oleksid enda elus midagi valesti otsustanud või kuidagi valesti elanud. See on lihtsalt teekond ja tõele au andes – me kõik teeme selle läbi. Kõik tunnetavad vähemalt korra oma elus emotsionaalset kriisi ja käivad ära nii-öelda emotsionaalses põhjas. Seda nimetatakse spirituaalsete inimeste seltskondades hinge pimedaks ööks. See on täiesti tavaline ja loogiline asjade käik, kui inimene hakkab mustreid avastama ja mõistma. Esimene samm, mida sa peaksid tegema, on see, et andestaksid iseendale. Kui iseendale andestamine on keeruline, tuleb andeks anda kõigile neile, kes on sinu suhtes eksinud, halvasti käitunud või sulle mingil viisil liiga teinud. Aktsepteerimine ja andestamine on esimesed sammud parema enesetunde suunas.

Neitsi

Sul on palju elukogemust, mida teistega jagada. Vahel aga jääd sa päris jäigalt enda visiooni juurde, arvestamata, et teistel inimestel võib sarnases olukorras olla hoopis teine perspektiiv, kogemus ja positsioon. Sinu asi ei ole neid inimesi «maa peale» tuua. Vahel pead sa mõistma, et kõige parem variant ja abi on see, kui sa lihtsalt jääd vait ja lased teisel inimesel arvata, et tal on õigus. Tal võib õigus olla, kuid tal ei pruugi ka õigus olla. Sinu töö ei ole talle midagi selgeks teha, sinu töö on teda toetada, isegi kui ta eksib.

Kaalud

Tundub, et täituma hakkab mingi soov, millest sa oled unistanud. Aega on palju mööda läinud ning raske on uskuda, et see tõesti nüüd hakkab täide minema. Ole siiski kannatlik ja lase kõigel, mis tuleb, lahti rulluda. Kõige parem on, kui sa midagi tagant ei sunniks, sest universum on tõesti eksimatu ja sina ei peaks ennast selle manifesteerimise teele ette panema.

Skorpion

Jätka seda, mida sa teed, ära heitu. Sind ootavad ees imelised lahendused. Oled õigel teel, kuigi võib tunduda, et sellel teel püsimine nõuab võimatut pingutust ja järjepidevust. Mõnikord on tarvis oma eesmärkide saavutamiseks olla paindlik, kuid praegu ei ole see aeg. Esivanemate sõnul pane täiskäigul edasi, hoia eesmärki oma meeltes ja ole oma otsustes vankumatu.

Ambur

Tead, ei tule alati kasuks see, kui teed teistele heameelt ja paned oma vajadused tagaplaanile. Enda eest tuleb täpselt samuti hoolt kanda, sest kas sa tead – vähe on neid, kes sinu vajadusi märkavad ja neid kuidagi täita üritavad. Tavaliselt on isegi nii, et kui keegi sinu vajadusi täita üritabki, ei võta sa seda abi vastu või tunned end hiljem kuidagi võlglasena või süüdi. Lõpeta ära! Võta abi ja hool vastu, ütle aitäh ja harjuta enese eest hoolitsemist. Kui sa seda ei tee, õpetab elu sind raskemal viisil. Valik on sinu.

Kaljukits

No nii, tundub, et sul seisab ees rõõmus elumuutus. Võib-olla kolid uude kohta, aga võib-olla muudad töökohta. Võimalik, et leiad enda ellu kellegi, kes toob kaasa suure muutustelaine, mis iseenesest on ainult positiivne. Igatahes võid südamest rõõmustada ja vastu võtta kõik, mis sulle antakse. Ma ei ütle muidugi, et nüüd stressi ja pinget enam sinu elus üldse ei ole, on ikka. Aga siiski, mingisugune valdkond elus saab uue hingamise ja pikemaks ajaks on sellega rahu majas, sest selle muutusega kaasneb väga positiivne energia, mis kiirgab seestpoolt väljapoole.

Veevalaja

Ikkagi tõuseb küsimus: mida sa soovid? Mis on see, mida sa praegusel hetkel kõige rohkem teha tahaksid, saada tahaksid, näha tahaksid? Esivanemad kirjeldavad, et on mingisugune paigalseis, sest sa ei tea isegi täpselt, mida tahad. Sel juhul tuleks vaadata, mis paneb sinu südame põlema, energia sinus liikuma ning täpselt sellele tuleks ka oma fookus suunata. Sul on vaid vaja visualiseerida ennast soovitud lõpptulemuses, ole kindel, et sa selle ka kõik saad.

Kalad

Pead olema ettevaatlik, enne kui edasi liigud ja asja tõsisemaks ajad. Olukorda tuleb adekvaatselt hinnata, parem oleks, kui kirjutaksid paberi peale üles kõik plussid ja miinused. Sinu eest varjatakse olulist infot ja seetõttu peaksid asjaosalistele esitama rohkem küsimusi. See, mis sinu elus praegu on, ei ole ainukene variant, midagi veel paremat ootab ees. Kahjuks on selge, et enne on vaja vabaks anda see, mis oli sulle väga kallis. Pea meeles, et loodus tühja kohta ei salli ja sa väärid armastust ja õnne. Sa väärid parimat, kuid esialgu vajad sa julgust ning usku sellesse, et see nii ka on.

Ingrid jagab päevasõnumeid ingellikelt esivanematelt ka oma Facebooki-lehel, loe lähemalt klikates siia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles