NÄDALAPROGNOOS Merkuuri toel saab armuelu alanud nädalal hoo sisse

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock / Elu24

Seiklusrikast alanud Amburi valitsusaega! On saabunud hetk, mil tahame avastada, mis peitub horisondi taga, milliseid suuri asju on saatusel meile veel pakkuda ning võtta vastu meie teele sattuvad võimalused.

Pole võimalik öelda, kuidas Amburi hooaeg läheb, sest Amburid vihkavad monotoonsust ja ettearvatavust. Lase lahti kõigist eelarvamustest, mis sul on ning püüa mõelda, nagu mõtleks Ambur ja ole valmis, et elu hakkab sind üllatama.

Amburil on jõud viia sind veel avastamata radadele, isegi kui see juhtub vaid su kujutlustes. Alanud nädalat juhib Merkuur, mis loob kosmoses vaid soodsaid ühendusi.

Eriti soodne on see täna, kui mõtisklev Merkuur loob trigooni unistava ja illusoorse Neptuuniga. See mitte ei ava su silmapiiri ega pane vaid loominguliselt lendlema, vaid suunab ka empaatilistele vestlustele, mis aitavad sul leida andestamist ja mõistmist. Lase sel transiidil kustutada neid seinu, mille oled enda ja teiste vahele ehitanud. Suudad kallimale oma unistusi väljendada ning sind võetakse kuulda ja mõistetakse.

Ole valmis vestlusteks, mis muutuvad veelgi sügavamaks, kui reedel, 27. novembril loob Merkuur sekstiili intiimse ja uuriva Pluutoga. Nüüd on tõeline saladuste jagamise aeg käes, kaeva välja tõde ka juhul, kui see sind hirmutab. Kui oled edasi lükanud vestlust, mis nõuab partneri tõelist usaldamist, on praegu selleks aeg käes.

Reede on päev, mil asjad kisuvad tõeliselt metsikuks. See on aeg, kui Veenus, armastuse ja luksuse planeet, astub vastasseisu etteaimamatu Uraaniga. Veenusele meeldib lakkamatu armastuse voog, Uraan aga ärgitab muutustele just siis, kui sa kõige vähem neid ootad. Seega on ülimalt tõenäoline, et inimesed üllatavad sind sel nädalal, eriti kui asi puudutab suhteid. Suhted, mis on rajatud tugevale vundamendile, ei kuku kokku, kuid tegemist on transiidiga, mis võib tuua ettenägematuid lahknemisi, kuna tõuseb vajadus iseseisvuse ja vabaduse järele. Ole valmis: su armuelu tundub nagu sõit Ameerika mägedel, kuid Merkuuri toel suudad sa kõik asjad selgeks mõelda.

Laupäevaks, 28. novembriks hakkad taas leidma sidet oma elu ebamaise tajuga. Ebamäärane ja müstiline Neptuun tuleb lõpuks välja retrograadist ning tema tavapärane võime panna reaalsus tunduma natuke udune ja ilus oli takistatud. Neptuuni retrograad, mis algas 22. juunil, oli tõenäoliselt üsna kainestava mõjuga. Nüüd aga pöördub ta oma rajal, muutudes taas kuninglikuks ja võimsaks, nii et õige pea on sul taas otsetee oma unistuste ja fantaasiateni.

See nädal lõppeb Merkuuri ja Jupiteri seksitiiliga laupäeval, 28. novembril. See lisab su mõtteisse optimismi ja positiivsust, julged taas mõelda suuremalt ja võtta arvesse kõiki võimalusi. Ainsaks piiriks on taevas ja su kujutlusvõime. Suudad vastu võtta otsuse, mis puudutab su armuelu ning mis aitab sul kasvada ja areneda.

Kasutatud Tarot.com ja Roya Backlundi prognoose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles