5 lauset, mida mehed ihkavad kallima suust kuulda

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mehed ei ole emotsioonitud olevused, ka nemad tahavad aeg-ajalt kuulda ilusaid sõnu, mis nende kõrvu ja egot paitaksid. Hea sõna ei maksa midagi, seega naised ärge olge kitsid! Teie ees on 5 lauset, mida juba täna oma mehele öelda.

1. Sa oled voodis imeline

Mehed tahavad teada, kas nad on sinu rahuldamisega voodis edukalt hakkama saanud. Öeldes valju häälega välja, kuidas tema puudutused ja liigutused viisid sind meeliülendava orgasmini, ei tõsta sa mitte ainult tema ego, vaid tood näole naeratuse, mis ei kao terve päeva jooksul.

2. Ma olen sinu üle uhke

Mees tunneb end hinnatuna, kui naine märkab tema pingutusi ja tehtud tööd. Kui mees midagi saavutab, siis naisepoolne tunnustus on tema jaoks ülioluline.

3. Ma usaldan sind

Kui sa ei usalda oma meest, siis ta ei tunne end iialgi suhtes kindlalt ja turvaliselt. Sa pead usaldama teda ja tema kavatsusi, andmaks talle ruumi end avada. Suhted, kus üks osapool pidevalt kahtlustab ja küsitleb, ei kipu püsima.

4. Sa näed hea välja

Muidugi ei peaks end sundima seda ütlema, vaid ideaalis võiks see lause tulla üle huulte loomulikult. Valisid ta endale ju meheks siiski põhjusega. Sarnaselt naistele ei taha mehed komplimente kuulda ainult nendel kordadel, kus nad on end uhkelt riide pannud ja üles löönud. Enesekindel mees näeb hea välja ju igal ajal, olenemata sellest, mis tal parasjagu seljas on.

5. Sa teed mind nii õnnelikuks

Võib-olla sa ei teadvusta endale seda, aga tegelikult näevad mehed palju vaeva, et oma naisi õnnelikuks teha. Kui tema vaev on end ära tasunud ja sa tõepoolest oled õnnelik, siis ära unusta kallimale seda ka öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles