3 nahahooldustoodet, millele nahaarstide sõnul väga palju kulutada ei tasu

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Millistele nahahooldustoodetele ei peaks liialt raha kulutama?
Millistele nahahooldustoodetele ei peaks liialt raha kulutama? Foto: Andrea Piacquadio from Pexels

Ilmselt oleme kõik endale näo- ning nahahooldusvahendeid valides puutunud kokku sellega, et erinevate toodete hinnad kõiguvad seinast seina. Mõnikord on sama kategooria tooted lausa kümnekordse hinnavahega, aga kunagi ei tea, kas kallim toode on tõesti ka parem.

Mõned tooted väärivad kindlasti oma kallimat hinnasilti, näiteks dermatoloogiliselt testitud näoseerumid või siis koduseks nahahoolduseks mõeldud ilumasinad, mis annavad professionaalse näohooldusega sarnaseid tulemusi. Ent ühe nahaarsti sõnul on meie kõigi nahahooldusrutiinides kolm olulist toodet, mille peale liialt raha raisata ei tasu.

Dermatoloog dr Mona Gohara avaldab, millised on need nahahooldustooted, mida ostes võid rahuliku südamega odavamate brändide poole vaadata, sest kallimad ekvivalendid lihtsalt ei tasu ennast ära. «Kui me räägime hooldusvahendite eest suure raha väljakäimisest, siis tasub seda teha antioksüdantide ning retinoolide puhul ja pidada silmas ka oma naha spetsiifilisi murekohti,» räägib naine portaalis Well+Good. «Ent väga mitmete stamptoodete puhul ei pea oma rahakotiraudu üldsegi nii palju paotama. Sellised tooted on minu arvates näo õrnaks puhastamiseks mõeldud tooted ja niisutavad kreemid-näopiimad, aga ka päikesekreem

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles