Mehed avaldavad, kust neid suudlemise ajal katsuda tuleks

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Suudlused.
Suudlused. Foto: Avonne Stalling from Pexels

Amelemine võib olla äärmiselt lõbus ning vägagi sobilik alguse romantilisele või kirge täis õhtule. Ent naised ei ole ainsad, kellele meeldib, et neid suudlemise ajal puudutatakse.

Seksi ajal meritähena lamamine pole enam ammu moes, ent selleks, et oma musitamisoskuseid veelgi parendada, tasuks kallimat suudluse ajal ka silitada, katsudada ning ehk isegi pisut küünistada. Üks blogija rääkis mitme mehega nende suudlemiskogemustest ning jagab nüüd, millised puudutused mehe pea eriti edukalt segi ajavad, vahendab The Frisky

Tunnen, et mind väärtustatakse

«Tüdruk, kellega eelmisel suvel koos olin, oli kõige parem suudleja, keda seni kohanud olen. Ma ei usu, et asi oli isegi niiväga tema tehnikas, pigem tekitas selle tunde viis, kuidas ta amelemise ajal mu nägu silias. See võib küll kõlada lamedalt, ent ma tundsin ennast seepeale vägagi hinnatu ning armastatuna. Ükski keelega suus ringide tegemine minu sellist tunned küll ei tekita.»

Eelmäng

«Õrn rinna puudutamine on vaimustav. Juustega mängimine, käed kaela ümber ning põskede silitamine on samuti toredad. Asjade kuumemaks ajamise puhul meeldib mulle aga tagumiku krabamine ning õrnad tõmbed mööda mu kõhtu ülespoole, talje ning ka puusade piirkonnas. Mulle meeldib selline »ümber peenise mängimimine« eelmängu osana väga.»

Ülemine pool

«Näo puudutamine, sõrmedega läbi mu juuste tõmbamine. Lase oma kätel käia igal pool üle mu keha, aga käed, õlad ning selg on eriti mõnusad... tõmba mind endale lähemale ning ehk isegi tõmba küüntega õrnalt üle mu selja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles