NÄDALAPROGNOOS Täiskuu- ja kuuvarjutuse nädal keerleb ümber lõppude ja elumuutuste

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Elus on momente, mil korraga muutub kõik. Pärast seda tundub, et sa ei saa kuidagi tagasi minna ning asjad pole kunagi samad.

Sa kolid uude linna, tervitad uut pereliiget, muudad karjäärirada, abiellud, lähed lahku... Nimekiri on pikk. Astroloogias kipuvad need elumuutvad hetked käima käsikäes varjutustega ja iga kuue kuu tagant toimub kaks-kolm varjutust. Võta neid momente kui ühe peatükki lõppu ja uue algust.

Kuu jõuab oma kõige valgustunumasse faasi täna kell 11.30 Eesti aja järgi ja minut enne seda toimub kuuvarjutus. Paraku Eestis kuuvarjutust näha ei saa, peamiselt on seda näha Vaikse ookeani, Ameerika ja Aasia piirkonna inimestel. Astroloogias usutakse, et iga kosmoloogiline sündmus jätab oma jälje, seda hoolimata sellest, kas me seda silmaga jälgida saame või mitte.

Kuuvarjutus lõpetab ühe peatüki

Varjutus toimub Kaksikute tähemärgis, aktiveerides Kaksikute-Amburi omavahelise telje. See varjutus kuulub 2020. aasta keskel alanud varjutuste tsüklisse, mis kestab 2021. aasta lõpuni. Põhjus, miks päikese- ja kuuvarjutused nii võimsad on, on seetõttu, et need aktiveerivad kuusõlmed – need on kaks punkti Päikese näival teekonnal aasta jooksul, mis sümboliseerivad saatust. Päikesevarjutus leiab alati aset noorkuu ajal, sümboliseerides uusi algusi. Vastupidiselt toimub kuuvarjutus aga alati täiskuu ajal, sümboliseerides märkimisväärset lõppu. Varjutus ise kestab küll vaid mõned tunnid, kuid sa tunned tõenäoliselt selle mõjusid mitme nädala jooksul (seda aega nimetatakse ka varjutusehooajaks).

Üks asi, mis varjutuse ajal meeles pidada: ükskõik, mis praegu juhtub, pidi juhtuma. Astroloogias vajutab varjutus gaasi põhja, andes hoogu kõigele, mis on vältimatu. Teravalt ja vabandamata eemaldab ta kõik, mis seisab ees rajal, mida mööda pead kõndima. Pole mõtet muutustele vastu võidelda ning ajaks, kui järgmine varjutuste hooaeg kuue kuu pärast käes on, saad aru, miks praegune aset leidis.

Kuna seekordne kuuvarjutus toimub Kaksikute-Amburi teljel, siis tuleb fookusesse kõik informatsioonitöötlusega seotu – kuidas sa end väljendad, mis on sinu tõde. Varjutust kogevad kõige teravamini need, kes on sündinud nö muudetavate tähemärkide all (Kaksikud, Neitsi, Ambur, Kalad) kraadides 3-13. Kui sa tahad teada, kuidas tänased taevased sündmused sind mõjutavad, siis vaata oma sünnikaardilt, mis maju juhivad Kaksikud ja Ambur.

Mis veel taevas toimub?

Õnneks aga tähendab tänane varjutus, et saame nädala alguses kohe kõige keerulisemad asjad tehtud. Täna moodustab Merkuur sekstiili Saturniga – see tähendab, et pidevalt peas lippavad mõtted võtavad nüüd hoogu maha ning on hea hetk ajurünnakuks. Ka õppimine on praegu eriti soodne, kuna asjad jäävad hästi meelde.

Laupäeval moodustab armastuse planeet Veenus romantilise trigooni unistuste ja empaatia planeedi Neptuuniga. Kõik sinu emotsionaalsed piirid hägustuvad ning oled valmis looma sügavamaid sidemeid. On aeg oma ego vaigistada, sest su süda ei saa armastada, kui su ego südant takistab.

Merkuur jätab maha ka intensiivse, emotsionaalse ja obsessiivse Skorpioni homme, 1. detsembril ning astub seiklusaltisse Amburisse. Praegu pole õige hetk pisidetailidesse, praegu on aeg astuda sammuke tagasi ja näha puude taga metsa. Kui sa kõikide osade summat vaatad, näed, kui ilus pilt on moodustunud. Ära keskendu ühele ebatäiusele, on nii palju ilusaid nüansse, mis loovad su reaalsuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles