Ingrid von Wicca juhendab: mis on varjukülg ja kuidas sellega tegelema peaks

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Erakogu

Suurem osa meist pingutab suuresti selle nimel, et meie varjukülg, see pimedam pool, mitte mingil juhul välja ei paistaks. Mitte keegi ei tohi ju teada meie kõige salajasemaid ja negatiivsemaid tundeid, mõtteid, tunge, soove või unistusi. Seetõttu on palju lihtsam märgata ja välja tuua teiste inimeste varjukülgi, andes neile hinnanguid.

Kõigis inimestes on varjupool, tumedam pool. Seetõttu olen ma vist igavesti nina krimpsutamas, kui kuulen valgustöötajatest. Olen muidugi veendunud, et ilmselt on valgustöötajad reaalsuses midagi muud, keda ma neid arvan olevat. Ma lihtsalt olen pimeduse usku ning usun, et kuigi oma varjupoolega töötamine on küllaltki suur väljakutse, siis samal ajal on ta äärmiselt vajalik ning edasiviiv jõud, milles peab töötama käsikäes valgusega.

Öeldakse, et pööra pea valguse suunas ja varjud jäävad seljataha. Ma pole midagi nii jaburat veel kuulnud ning ma ei soovita mitte ühelgi inimesel nende sõnade järgi talitada. Jäta valgus oma seljataha, et see võiks igavesti sulle näidata teed, sest valgus loob varje ning läbi oma varjude nägemise saad sa aru, kuhu oled sa teel. Pöörates pilgu päikse poole, jääd sa lihtsalt pimedaks, sõbrake. Päriselt ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles