KOLUMN ⟩ Vangi eksnaine süüdistustetulvas: kuidas ma sain ühe mehe päeva pealt teise vastu vahetada?!

, kolumnist
Copy
Foto: Shutterstock

Pärast lahkuminekut Kaarlist on elu paljuski muutunud. Kaarel ikka vahel helistab, kuid meie viimased kõned on täiesti hüsteerilised, mis jätavad mind veel tundideks voodi peale looteasendisse röökides nutma. Lapsed näevad seda kõike pealt. See ei ole normaalne ega tasakaalukas kasvukeskkond ei lastele ega minule endale, kirjutab Ronja, kelle eksmees kannab karistust ühes Eesti vanglas.

Meie kõned Kaarliga on kohutavad. Kuigi ta annab endast parima, et mind mitte süüdistada, siis suudab ta vahel siiski kaotada enesevalitsuse ja minu suunas mõned mürgised nooled loopida. Et kuidas siis ikkagi nii, et ma olen ta kellegi teise vastu välja vahetanud? Kuidas olen ma ta nii kiiresti suutnud kellegi teise vastu välja vahetada?

Ma ei arva, et kaks ja pool aastat kedagi oodata on olnud lühikene aeg… Selle kuulmine tegi mulle tõeliselt haiget, sest asi pole selles, et ma oleksin ta kellegi teise vastu välja vahetanud või et ma teda ikka ei armastaks. Paraku ei piisa ainult armastusest, et siin ilmas elada ja lapsi kasvatada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles