HEA NALI VÕI HALB SÕBER ⟩ Igavene poissmees paneb oma semude suhted ripsmeharjadega proovile

Naine
Copy
Kas oleksid pigem viies ratas või mängiksid sõpradele selle vingerpussi?
Kas oleksid pigem viies ratas või mängiksid sõpradele selle vingerpussi? Foto: Shutterstock

Mõnikord ei pruugi sõpruskonna ainus vallaline olemine kerge olla, ent üks noormees üritab sellega toime tulla vägagi küsitaval viisil. Nimelt proovib ta oma üksildust peletada sellega, et üritab ka sõbrad pruutidest ilma jätta.

Mees jagas oma plaani sõprade suhteid saboteerida Twitteris, kus pälvis sellega väga kahetisi reaktsioone. End internetis Pedroks nimetava mehe säuts oli järgmine: «Ma olen väsinud ainus vallaline sõber olemast, seega ostsin need oma sõprade autodesse jätmiseks, et tüdrukud nendega tülli läheksid».

Jagatud pildil on kujutatud plastikust kotti mitmetest roosa ning läikiva varrega ripsmekammidest. Just neid plaanib mees oma sõprade autodesse poetama hakata, et nende tüdruksõbrad arvaksid, et mängus on keegi kolmas, ning paarikeste vahele tülisid tekitada.

Teised Twitteri kasutajad jagunesid kommentaarides kaheks: ühed pidasid säutsu väga naljakaks ning jagasid seda ka oma sõpradega, teised aga ütlesid, et tegemist on väga õela ideega ning tõenäoliselt ka põhjusega, miks Pedro vallaline on.

Mida arvad sina - kas tegemist on süütu naljaga või peaksid Pedro sõbrad sellise triki peale hoopis tema ​maha jätma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles