SOSS-SEPAD Murdvargad kutsusid kogemata ise endale politsei

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Suurbritannia politsei. Pilt on illustratiivne.
Suurbritannia politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Ioannis Alexopoulos/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Inglismaa Stafforshire’i politsei nabis kinni ilmselt maailma kõige kobamad murdvargad, kes kogemata ise endale võimud järele kutsusid.

Politsei kinnitas, et nad vahistasid 49-aastaee ja 42-aastase mehe pärast seda, kui üks neist oma telefonile istus ja kogemata hädaabinumbril helistas.

Politseinike sõnul kuulasid nad pealt, kuidas mehed vargust toimetasid ning nad kuulsid isegi seda hetke, kui kohale jõudsid nende kolleegid, et vargad arreteerida. «Ma arvan, et me arreteerisime just maailma kõige õnnetumad murdvargad,» ütles politsei peainspektor John Owen.

Mehed arreteeriti Stoke-on-Trentis Middleporti kandis kahtlustusega varguses pärast seda, kui hädaabinumbrile tuli «kahtlane kõne» möödunud kolmapäeva hommikul, vahendab The Guardiaan. Haavale soola raputades lisas Owen Twitteri-postitusele veel «Üksinda kodus» filmidest tuntud tegelase Marvi pildi.

«Murdvargust läbi viies istus üks soss-seppadest kogemata oma telefonile ja valis 999 [Suurbritannia hädaabinumber – toim.]. Me kuulasime nende tegutsemist pealt kuni nende vahistamiseni,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles