KAE IMET! ⟩ Kuulsa riidebrändi kleit paneb su piha lausa kaduma

Naine
Copy
@jemianxo

Looks like I tied my organs together ? Snatched illusion dress is @fashionnova FashionnovaPartner

♬ OOOWWWEEE - Peewee Longway & Money Man

Internetis laineid lööva riideeseme disainimiseks ei piisa enam ammu ainult korralikust kangast, täpsest rätsepatööst või isegi mitte silmatorkavatest detailidest. Tundub, et nüüd peab tarbijale silma jäämiseks looma lausa optilisi illusioone.

Täpselt sellega on hakkama saanud netikuulus kiirmoebränd Fashion Nova, mille varamust pärit kleit kaotab kandja piha vöö abil sootuks!

TikToki kasutaja @jemianxo postitas hiljuti video, kus ta kannab kleiti, mis tema kurve niigi hästi rõhutab, ent tõsine vau-moment tekib siis, kui neiu seob kokku kleidi küljes oleva vöö. Kleidi mustrist tingitud optiline illusioon toob kaasa selle, et tundub, nagu oleks kasutusel hoopis viktoriaanlik korsett, sest piiga piht tundub paari sekundi jooksul kümnete sentimeetrite võrra kahanevat.

Kleit ise on suhteliselt tagasihoidlikes toonides ning seda katab justkui pintslitõmmetest koosnev muster, mis aitab illusiooni luua. Neiu ütleb video juurde lisatud kommentaaris: «Tahtsin teile näidata kõige hullumeelsemat pihaillusiooni, mille see kleit loob. Tundub, nagu oleksin just oma siseelundid kokku sõlminud.»

Inimesed kommentaariumis on aga täiesti hullumas ning soovivad sarnast illusioonikleiti ka endale osta. Välja tuleb selle eest käia umbes 33 eurot. Teised videovaatajad pole aga sootuks üllatunud ning eeldavad, et naisel on kleidi alla peidetud veel lisaks korrigeeriv pesu, mis illusiooni loomisele tunduvalt kaasa aitab. Mõne kommenteerija jaoks on see vaatepilt aga lausa hirmuäratav!

Mida sina sellisest riideesemest arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles