Erinevad viisid, kuidas popkorni maitsestada

Marju Ränk
, Toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Popkorn on maisist valmistatud hõrgutis, mida armastatakse filmi kõrvale näksida. Nädala alguses tähistati popkorni päeva, seega on just ideaalne aeg jagada nippe, kuidas seda mõnusalt krõpsuvat snäkki igalpool mujal maailmas maitsestatakse. Ehk saad sinagi huvitavaid ideid, mida kohe täna katsetada.

Maitsva popkorni võlu peitub selle maitsestamises. Maitsestamata popkornil pole peaaegu mingisugust maitset. Eestlased armastavad popkornile lisada veidi soola, aga ka või on tuttav koostisosa, mis muudab maitse hõrgutavaks. Popkorn ei pea olema alati soolane. Näiteks Eestis müüakse ka šokolaadiga, karamelliga ja kondentspiimaga kaetud popkorni.

Kas sooviksid proovida popkorni maitsestamist kohati sinu jaoks täiesti uuel viisil? Sel juhul loe edasi, et teada saada, kuidas popkorni mujal riikides maitsestatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles