Nõid Ingridi konkreetsed juhendid: kuidas varjuküljega täpselt tööle hakata

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Raido Liiksmann

Kui me oleme nüüd aru saamas, miks on oluline oma varjuküljega tööd teha ning mis on selle suurimad kasutegurid, on ehk aeg kirjeldada, kuidas seda tõeliselt siis teha. Oma varjuküljega töötamisel on mõned väga olulised nüansid.

Loomulikult on soovitatav kõik oma avastused kuidagi dokumenteerida, ehk siis üles kirjutada. Avastus tähendab märkamist, et teatud olukorras käitud sa automaatselt, reageerid või mõtled negatiivselt. Selleks, et seda saaks üldse märgata, on tarvis praktiseerida mediteerimist. Kui sa oled praktiseerinud mediteerimist piisaval arvul kordi, hakkad sa märkama enda reaktsioone ja tundeid välismaailma suhtes. Siis ei ole võimalik sinu varjudel end enam kaitsemehhanismide taga peita ning need illusioonid lagunevad.

Sinu sisemine kriitik on alati valmis kõike ja kõiki kritiseerima ja hinnanguid jagama. See osa endast tuleb vaigistada ning selgeks teha, kes on boss. Sisemise kriitiku vaigistamisel suudame me näha ja tajuda oma tundeid ja emotsioone ilma kriitika ja hinnanguteta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles