Lihtne nipp, mille abil avokaado külmikus kauem värske seisab

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Lahti lõigatud avokaado muutub kiiresti pruuniks ning koledaks.
Lahti lõigatud avokaado muutub kiiresti pruuniks ning koledaks. Foto: Pexels

Avokaado on äärmiselt maitsev ning toob endaga ka külluslikku kasu su tervisele. Samal ajal on tegemist ka viljaga, mis tuntud oma ebamäärase küpsemise ning keerulise säilitamise poolest.

Ilmselt on paljud lugejad leidnud end olukorrast, kus ühe toidukorra jaoks kulub ära vaid pool avokaadot. Ent kui oled küpse vilja juba kord poolitanud, siis kasutamata jäänud osa viljast ei taha külmikus eriti hästi säilida ning muutub kergesti pruuniks ja üleküpseks. Kuigi internetis on mitmeid (ka ebaefektiivseid) nippe, kuidas avokaado pruuniks muutumist takistada, siis täna jagab oma lihtsat ning intuitiivset lähenemist toidustilist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles